-
C-170 moj review
Uzeo sam Iskonov ADSL i vidi iznenađenja umjesto c-140 dobio sam zgodni c-170! Moja sreća je trajala sve dok ga nisam upalio... Moj review:
http://www.merlin.com.pl/images_prod...G-C170-RED.jpg
Moje mišljenje je da mobitel nije mobitel ako nema barem ARM od 200mhz, dakle počevši od mog jako visokog i razmaženog mišljenja o mobitelima sa brzinom porcesora, količinom rama i rezolucijom Dobio sam ovaj zgodni uređaj u ruke.
Što je prvo upalo u oko, i što je veliki plus, mobač stane u onaj mali đep u trapericama, tam gdje uvijek gurnemo žvake ili neki ključ, i taman malo viri vani da se ljudi okreću za tobom :) Moja žena je počela vrištata kad ga je vidjela kako je zgodan (ali moja žena ima smeđi k800 kojim stalno slika dakle ništa od toga da se zamjeni), a i dosta drugih ljudi je na prvi pogled reklo da je uređaj stvarno fancy! Nažalost imao sam i siemensa A65, onog zgodnog crno-srebrnog sa kojim bi ovaj telefon mogao usporedit i siemens je bolji :(
Ekran je spor. Da dobro sam ovo napisao, uz izuzetno spori telefon i softver ekran je spor, ghosting se pojavljuje i pri pisanu poruka. Slike nema nikakve gore, ne IC, nema bluetooth, nema kameru, kabal za povezivanje košta više nego mobitel tako da sam umjesto neke slikice za pozadinu stavio uvijek na samsungima funkcionalni kalendar.
2 dana me držala napetost za tim mobitelom i na kraju dao sam ga mami i pazite ovo, čak ga ni ona nije htjela (ona ima nokiu 7370). Sad ću vam reć njen review " slabo se čuju zvukovi i baterija slabo traje i spor je" ako je moja mama rekla da je spor onda je stvarno spor. Ne znam kome je taj telefon bio namjenjen, vidjevši veličinu brojki penzionerima, ali nije ni njima jer prema rječima moje mame slabo se čuje i baterija slabo traje kad se telfonira. Dovraga na što se troši ta baterija?
Sve u svemu jako lijep telefon i ima moju preporuku za tih 398 ili 298 kn na internetu. Ali na kraju tjedna ako ga kupite dat ćete ga baki ili djedu nekome drugome na korištenje, jer i kao drugi telefon me naživcirao :cry:
-
dobio si ga đabe budi sretan, barem mu baterija traje 4-5dana
-
Taj telefon ima jednu jedinu namjenu i za nju je odličan - koristiti ga samo za pozive i kao drugi aparat. Nećeš za tu lovu (248kn btw u webshopu) naći tanji telefon (8,9mm), mislim da za ispod 10mm moraš izdvojiti minimalno 100eur.
Dakle, drugi sim unutra, speed dial i vozi. Poruke koristiti baš ako se mora, ali zamjerka ide više na glupi Samsungov softver (previše klikova za banalne operacije) nego na sam mob. I da, ekran je na suncu osjetno bolji od jeftinih Nokia. Prednost su i toliko tvrde tipke koje se ne mogu slučajno stisnuti u hlačama, tako da ga ne treba ni zaključavati ;)
Aparat je dovoljno glasan (čak bi rekao i preglasan).
Normalna cijena aparata je cca 70eur tako da je odličan odabir za 248kn!
Ipak bez obzira na sve, Nokia 1110 i dalje je kralj low-enda :)
-
Kazes nije ni za drugi mob, dobro meni ce onda biti odlican jer trazim treci mob:) mislim da je cijena odlicna, jedino je meni precrven, da je tamnija boja ili da je crn vec bi ga imao, ovako mi je malo neugodno imati crveni mob, mozda ga kupim curi
-
Jadan mobitel u svakom pogledu,iako mu je cijena smjesna-meni ne vrijedi te novce kad za istu lovu ide 2610 koja je mobitel i pol za ovaj zamzung koji ima ocajan ekran,spor je,a baterija ako slusas radio je zivi uzas.
-
s ovim se slazem.svakako 2610,a ovaj samsung zaobici u sirokom luku.
-
Ali, ljudi, mobitel je smiješno jeftin. Po tome jedino ulazi u "bubanj" za kupnju, iako bi moj izbor prije bio također 2610.
BTW-kupio sam X160 u VIPme kompletu za 270 kuna u pošti. To vam je mob skoro pa isti kao c170. Kao drugi mobitel, sasvim OK. Iako me strašno nerviraju stvari poput nepostojanja Profila ili velikih/malih slova u SMS-u te konstantno isključivanje T9 u svakoj poruci.
E, da i ona nemogućnost da mobitel i zvoni i vibrira mi je neprihvatljiva!
Pretpostavljam da su ovo odlike i c170.
-
da, al svejedno , ni meni ne bi bio problem katastofa displey, ni da je crno -bijel bilo bi jos bolje...da baterija par dana drzi, najbolje od svega je njegova debljina...eh da bar naprave jos ovako tankih low end mobitela a da su malo brzi... nisam ovaj isprobavao al vjerujem da je spor..ovak tanki su retardirana f3, w880 koj kosta mnogo, i ovak nesto..nema nesto dobrih modela a da nije motorola, steta sto s.e. ne izbaci neki low end w880...za sicu..
no svjedno bi uzeo rađe c170 naspram 2610, jer ak cemo tako, k700 se nađu za smjesnu cijenu i ok je mob, al je debel, ovom je glavni adut sto je tanki, i zato ga vecinom i kupuju..ako ga netko kupuje:)