kolko vidim da ovaj mob nemože zumirati sliku nego ju samo postaviti na "orginalnu veličinu" a to me jako iritira se može nekako taj zum upaliti ili jel postoji neka java aplikacija za to
Printable View
kolko vidim da ovaj mob nemože zumirati sliku nego ju samo postaviti na "orginalnu veličinu" a to me jako iritira se može nekako taj zum upaliti ili jel postoji neka java aplikacija za to
sorry ali ne postoji nikakv seem edit za to
nekužim kaj kad upališ fotoaparat/kameru nemožeš zumirat? ili kad zumiraš i naslikaš sejvana slika je u normali? planiram kupit mob pa me zanimaju prednosti i mane
ma ne nego recimo stavim si na mob raspored vožnje buseva(banalan primjer) i sad rezolucija te slike je 1024x768 i kada otvorim sliku naravno nevidim brojke kada je stavim na full screan opet ne vidim... zato bi mi trebo zoom a na žalost mob može samo smanjiti sliku a ne zumirati...zato mi očito onda treba neki prog ili nadogradnja softvera... POMOZITE LJUDOVI...
malo off:inače mob je jako dobar i nema mane osim ovog zuma...
probaj , neznam jel se može s media viewerom ( to je ko iTunes ). ti misliš kad naslikaš sliku pa kad ju otvoriš nevidiš brojke a nemožš zumirat da ih vidiš to misliš jel ?
opet me nisi skužil:crazy: :crazy: kada slikam zum normalno radi
nego proglem je u tome kada sliku s kompa stavim na mob te slike nemogu zumirat
kaj niko NEZNA????:deadthread: :deadthread: :deadthread:
Nitko Ne Zna Jer Ne Postoji!
Ne Možeš Zumirat Sliku!
Možeš Pokušati Samo S Nekim Java Programom,ali Mislim Da I Od Toga Ništa.