Možda je već bilo ovo pitanje, ali ne mogu naći, kako na ovom mobitelu namjestiti da kada primam file bluetoothom sprema izravno na karticu, i je li to uopće moguće?
Printable View
Možda je već bilo ovo pitanje, ali ne mogu naći, kako na ovom mobitelu namjestiti da kada primam file bluetoothom sprema izravno na karticu, i je li to uopće moguće?
ako šalješ sa mobitela na mobitel, onda to nemožeš namjestiti...
Ako šalješ sa kompa na mob, preko BT-a, onda možeš izabrati di da se sprema...
ne kuzim...ja imam na mobitelu slobodno svega 369kb... i sve sto saljem s moba na mob sprema dalje direkt na karticu posto vise nema mjesta na mobu...uopce nije frka..
Ja imam 215kb slobodno, i kad šaljem s laptopa na mob, pošalje toliko koliko ima prostora i prekine, s moba na mob još nisam probavao ...
Možda bi sw-update pomogao,jer bi mob trebao spremati na karticu fileove koji mu ne stanu u internu memoriju,osim ako ne ideš kopirati nešto baš u telefon. Na 6280 imam još negdje 300kB slobodno i prebacujem pjesme bez problema
Software je najnoviji ... :-/
ma vjerovatno krivo saljes...s moba na mob bi trebao normalno spremat na karticu, a s kompa valjda saljes direkt na mob gdje nema mjesta..probaj na karticu direkt slat..