planiram kupiti HTC P3600
dali se isplati uzeti taj uredaj ili mi preporucujete neki bolji a da nije puno skuplji.
do sada nisam koristio takve uredaje osim se p990
Printable View
planiram kupiti HTC P3600
dali se isplati uzeti taj uredaj ili mi preporucujete neki bolji a da nije puno skuplji.
do sada nisam koristio takve uredaje osim se p990
Ja imam dotični uređaj i mogu ti reči da sam zadovoljan, brz (također moj prvi PPC). Ako ti ne treba tipkovnica ok ali ako misliš puno tipkat i to u pokretu/vožnji uzmi nešto s hardverskom tipkovnicom, pogledaj malo na HTC TyTN II
di ga ima za kupit.mislim na htc tytn II.koliko dode?
Službeno kod nas ga još nema ali se uskoro očekuje, što se tiče svijeta USA/Europa odi na http://www.gsmarena.com/htc_tytn_ii-2024.php pa odaberi Check Price pa pogledaj malo po linkovima. Npr. http://mobideal.co.uk/display.asp?im...gift=&hs=tytn2
Biti ce uskoro u rijeci u merkatoru po naruđbi
pa sta vi mislite koliko bi to otprilike trebalo biti.:)
Tytn II ce biti oko 8000 kn
sumnjam, moja ocekivanja su oko 6500
u srbiji je 855 eura
A da li će Tytn-a biti u t-mobile ponudi? Uz pretplatu bi trebao biti jeftiniji. Nadam se... :-)
hoce ali ce se zvat t mobile mda vario III
i necu ga kupit tako, jos da i roze menie dobijem, bljak
evo mda vario III
http://www.intomobile.com/2007/07/09...vario-iii.html
uglavnom na takvom stroju ne zelim neke džblj znakove, i nikako ne zelim t mobile znak na njemu
Slazem se u potpunosti jed2i, ali nekome to nije bitno toliko..
Fleshah uredjaj sa HTC-ovim ROMom i imas software kao i na original HTC TyTNu, samo sto ti ostane na kucistu gluposti ove, a prodjes dosta jeftinije..
A nakon godinu dana kad izbace HTC TyTN III sa VGA rezolucijom, TV outom, duplo boljom kamerom, svim mogucim novim tehnologijama koje HTC izmisli ( kao sto je sad sa TouchFlo, ect. ), onda ces se pojest sto si dao toliko love za uredjaj jel ga neces moch prodat ni u pola cijene koju platis.. nije da uredjaj nece vrijedit toliko, vech vecina ljudi nema love za tak sta.. to je luksuz.. hehe
Znam iz iskustva.. hehe, tak da nije tak ni losa opcija uzet u T-Mobileu na predplatu ako bude dosta jeftiniji... A nije ni tak ruzan MDA Vario III kao sto je bio MDA Vario II nasprem HTC TyTN I
a znam za flashanje i sve
al cuj, bi ti kupio bmw da ti stave karoseriju od daihatsua gore?
edit: neznam i nekako vise vjerujem htc-u
ovi su mijenjali masku i neznam kak bude to ispalo, jos mi sam fali da kupim taj stroj i da se nekaj olabavi
rade kupim htc, t mobileu ne vjerujem
Lijepsi je HTC TyTN II bez govora, ali cijena u slobodnoj prodaji u T-Mobileu ce biti barem 2000 kn manja, a na ugovor da ne govorim, mozes kupit dva varia za cijenu tytn-a.. hehe
A to da vise vjerujes HTC-u, bolje da ne komentiram jel nisi imao jos posla s njima... pogotovo sa ovim hrvatskim, to su LOPOVI samo takvi i ne vjerujem im nista vise..
Kvalitetniji su uredjaji u T-Mobileu sto se tice same izrade.. Masa ljudi je imala problema sa HTC TyTN I, ukljucujuci i mene.. Kad sam dobio uredjaj novi ( u trgovoini masno placen ) sam se razocarao samo tako.. uredjaj krcka na gornjem lijevom kutu kad ga stisnes, display moras stisnit ko kreten na sredini da reagira na dodir, dok oko sredine displaya hvata kak treba i imao sam foliju na ekranu koji sam platio 80 kuna da mi se ne izgrebe ekran.. Poslao sam uredjaj u HTC da mi to srede jel vidi se iz aviona da je stvar u displayu, ali debili u HTCu su skinuli foliju zamisli, da mi se fino grebe ekran jel su oni zakljucili da je to u foliji problem jel, a ne u displayu i umjesto da mi srede uredjaj kad sam ga vec toliko platio, oni bi da ja placam i zamjenu displaya i neznam ja sta.. Pa nebi s njima imao vise posla nikad, radje nabavim dijelove preko neta i popravim ga sam, kao sto sam popravljao ovo sto mi krcka uredjaj..
Dok uredjaj u T-Mobileu sto je frend kupio nista ne krcka, sve je cvrsto napravljeno i dobio si uz uredjaj i foliju, dok ti u HTCu skidaju brand name folije jel kao one su uzrok problemima.. uzas zivi..
Toliko o hrvatskom HTCu...
ako si imao garanciju, svaki kvar ti trebaju otklonit ukljucujuci i neispravan display
vidim da si iz osijeka pa pretpostavljam da nisi osobno bio kod njih
kad ides osobno kod njih drukcije je
meni isto jedna firma nije htjela zamijenit neispravnu stvar pa sam im poslao kopiju e maila koju sam htio poslat drzavnom inspektoratu
pretpostavljas daljni razvoj dogadaja
uglavnom ja to nebi tako pustio
tetak si je kupio htc i do sad s njihovim servisom nije imao problema, sve mu je uredno reklamirano
nakon koliko vremena te je display poceo zajebavat? i kuciste krckat?
jel ima jos kakve razlike izmedu varia III i tytana II, osim kucista?
na netu sam nasao da je isti, al pitam da budem ziher
cek ti si imao garanciju?
ako si imao garanciju onda su ti duzni otklonit kvar
tetak je kupio htc 3300 i slao ga je na servis i sve mu je uredno reklamirano i nije imao problema s njima
EDIT: forum je nekaj zastekal nisam uopce vidio da je poslan post
Nema nikakve razlike izmedju MDA Vario III i HTC TyTN II osim kucista, cijene i Vario ima SIM lock na T-mobile ali ga mozes otkljucat legalno ako uredjaj uzmes u slobodnoj prodaji u T-Mobileu, ako uzmes na predplatu, uredjaj bez problema otkljucas sam kod kuce...
A uredjaj mi je krckao i display nije radio kako treba od prvog dana kad sam ga dobio.. slao sam im nazad uredjaj nakon 2-3 dana sto sam ga dobio i nista nisu napravili, naravno da sam imao garanciju.. rekli su mi da je njihov serviser pregledao uredjaj i da je to "normalno", ako im je to normalno onda mi ne pada napamet da vise kupim uredjaj od njih..
Sada vise nemam garanciju jel sam otvarao mobitel da popravim to krckanje, ali display moram kupit novi da popravim, a to ne zelim radit vec cu uzet bolje novi uredjaj..
Ma nemam se ja namjeru s njima navitlavat neznam ni ja gdje.. to je njihov problem sto su takvi.. Nemam se namjeru ni zalit nikome, vec jednostavno necu vise poslovat s njima, a to njima ide na stetu vise nego da se zalim neznam kome jel gube kupce na taj nacin..
Hvala bogu pa sam uredjaj u stanju sam popravit, ako ne onda kupim drugi, ali ne od HTC-a vise sigurno..
Kapitalizam... ista stvar vrijedi sa svim drugim brandovima i proizvodima i svaki puta ces biti u situaciji da je tvoj novi uredaj vec zastario.
Sto se tice razlika, T-Mobile verzija JE razlicita od HTC-ove i nema nikakve dileme koja je kvalitetnija. Ne radi se samo o brandingu i kucistu, nego u drugim detaljima zbog kojih HTC IMHO stvarno je kvalitetniji. Vario II nisam toliko testirao pa ne mogu reci, no razlika izmedu MDA Pro i Qtek 9000, kao i izmedu Qteka 9100 i MDA Vario je prilicno velika. Kladim se da za tri godine nece vise biti Varia koji ce raditi bez servisa (osim ako je doslovno nekoristen), dok je Qtek ipak nesto dulje trajati.
Ne mogu biti skroz objektivan sto se tice hrvatskog HTC-a, no moja iskustva su prilicno dobra, a sto se tvog uredaja tice, folija je bila glavni problem, dok je nesto manji bila to sto se radilo o problematicnoj seriji.
Pa oke.. folija je bila problem jel je problem u "problematicnoj seriji", jel i bez folije se problem osjeti ( manje nego s folijom naravno ), ali ako je problem bio u problematicnoj seriji onda se to trebalo popraviti ako imam garanciju na uredjaj, a ne rechi "to je normalno" i oprat ruke od ocito kao sto sam kazes "problematicne serije".. Uostalom, nije moj problem sto HTC radi problematicne serije uredjaja vec HTCov i bio je red da se to popravi..
Sa takvom politikom HTC-a se odbijaju kupci...
Ja sam kupio Tytn-a u 11. mjesecu prošle godine i da kucnem u drvo nikakvih problema nisam imao, ni hardverskih ni softverskih. Uredaj je po meni jako kvalitetno napravljen, sasvim je kompaktan, ne škripi, nema nigdje lufta, isto kao prvog dana kad sam ga kupio tako da su moja iskustva pozitivna i najvjerojatnije ču ovog prodati i kupiti Tytn-a II. :thumbup:
proizvodac se ne moze vadit na problematicnu seriju
ja sam imao problematicnu seriju maticne ploce koja mi je zamijenjena u roku jednog dana
shamanix trebao si se zalit, serviseri, njih 90% gledaju gdje ce ubrat kintu, e pa ja im nedam, nego zelim da sve bude posteno napravljeno
i zato si ih trebao stisnut dok ti ne otklone kvar, i to je to
ja ako imam osjecaj da sam prevaren, nikad ne popustam, 1 prijetnja inspektoratom cini cuda