Programi za UIQ2 (p900, p910,...)
Kako trenutno traje očita suša što se tiče aplikacija i programa za ove modele, bilo bi lijepo kad bi se moglo na jednom mjestu naći aplikacije i objašnjenja čemi koja služi.
Ja sam za sada pronašao GnuBox koji služi za povezivanje preko BT-a za na internet. Prog je free :)
Što se tiče komunikacije preko ICQ-a, koristim Slick.
Za surfanje internetom Opera ili originalni preglednik (zauzima manje memorije, ali ne otvara sve stranice)
Nažalost, još uvijek muku mučim sa alarmima (prekratko tule), a još nisam pronašao lijepu aplikaciju koja bi to promijenila.
Isto tako traži se dobra duša koja zna kako se može mijenjati i dodavati aplikacije kada je flip zatvoren i kada se pritisne Menu (meni trenutno postoje samo 6 opcija: zaključavanje, bešumno,... i #Apliccations)
Ne znam kako je kod ostalih, ali meni se dolje kada je flip otvoren vidi zamo jačina signala, zvučnik, ikona sata i stanje baterije, ne znam da li ima koji način da se vide koji su programi pokrenuti
edit: za to postoji program: TaskMan, prikazuje koje su aplikacije trenutno pokrenute.