da li se negdje u zagrebu može nabaviti maska za nokiu 8850? nemora biti titanium. odvojio mi se onaj dio iznad ekrana i sad mi nkran neradi, uglavnom u servisu su mi rekli da mijenjam masku.
Printable View
da li se negdje u zagrebu može nabaviti maska za nokiu 8850? nemora biti titanium. odvojio mi se onaj dio iznad ekrana i sad mi nkran neradi, uglavnom u servisu su mi rekli da mijenjam masku.
U mobisu je 1192,00 kn :rifle: :tomato:
Govorim o originalnom dijelu u mobisu. Ja ih zvao. 1200 kn ;)
pa oni stvarno nisu normalni, neznam uopce sto bi rekao na to
da u mobisu sam bio i tam je titanium maska 1200 a obična plastična 400kn sa izmjenom. našao sam u maksimirskoj prek puta zagrebačke banke tam iza dublin puba za 120kn masku i 50kn izmjena... trenutno je tam mobitel al izgleda da nije problem samu u masci već još nekaj treba servisirat al izgleda da bu mi sve to sredili za 170kn....
"plasticna maska za 8850" u mobisu?? No way...
Btw originalna nije titan vec aluminij. Titan je na 8910...
rekli su mi imamo obučnu za 400 (što sam ja zaključio plastičnu ili kakvu već) i tu aluminijsku za 1200....
e ovako... u ovom servusu gdje sam sada mjenjao masku su mi zamijeni sam gornji dio i to u srebrnu pa me zanima ako netko zna još neki servis u kojem mjenjaju maske na 8850 ak ovdje neuspije jer sam imao previše komlikacija i ne želim više imat posla sa tim servisim...
znači gdje još ima maski???