Trebao bi adapter 2.5mm muski na 3.5mm zenski za slusalice stereo ali vec gotovi ali ne kao adpater nego recimo kao kratak kabel i da su konektori cim manji pa ako netko zna di toga ima za kupit kod nas bio bi zahvalan na informaciji.
Printable View
Trebao bi adapter 2.5mm muski na 3.5mm zenski za slusalice stereo ali vec gotovi ali ne kao adpater nego recimo kao kratak kabel i da su konektori cim manji pa ako netko zna di toga ima za kupit kod nas bio bi zahvalan na informaciji.
Probaj potražiti u chipoteci ili u bilo kojem dućanu s elektroničkom opremom, ja sam to uzeo u firmi www.kvark.hr samo što je s obje strane kabela bio 3.5 mm.
cijena: 3.99 kn
LOL...to nije onda taj :) Uzmeš u Chipoteci, Crazy-Shopu itd...
Ima u Chipoteci,ali je adapter prilično velik i strši. Možda u Crazy-Shopu imaju taj na kakav misliš
U chipoteci sam vidio a u crazy shopu imaju samo adapter a meni bi trebao bas na kabelu..cini se da mi jedino ostaje da napravim home made..
kad ste vec tu , kak to ide recimo sa novijim SE mobitelima , jel njihove slusalice imaju konektor onaj siroki ko az ukljucivanje usb kabela , kaj odna kad se strgaju te slusalice jer se mogu "normalne" stavit?
Za većinu konektora postoje adapteri, a i lako se doma izradi.
Ja sam kupio u IC electronic(tak nekak se zove) al kratki, to je kad ideš od cibone prema trešnjavci na desnoj strani, žuti dučkas. Imaju svašta, vjerovatno imaš i dugi. Takav kabelčič kakav tražiš se je serijski isporučivao uz nokiiu n-gage, ak ti to pomaže da nekog pitaš tko ju je imo i sl.
Evo ja sam kupio u jednom shopu u rijeci i kostao je punih 5 kn ;)
a jel imam samo kakav produzetak 3.5 u isto 3.5mm, imam hpm70 koje imaju 3.5mm izlaz koj se spaja na onaj drugi, al jako je kratak kabel odmah pocinju slusalice, ja bi ih koristio za pocket pc, da ne kupujem nove in ear slusalice koje nisu jeftine...
...naravno da ima - potraži u trgovinama tehničkom ili audio opremom ;) - ali to je već off pa :ontopic:...