-
Siemens C55 java problem
Zdravo ja sam novi na forumu i ovom prilikom bih pozdravio sve koji citaju ovu poruku .
Problem je slijedeci :
skino ja Skylordov :angel: java unlocker za C55 i uso ja pratio upute i sve fino i kad je krenula samo se pojavilo Stopped , dakle ,uso sam spojio mob iskljucio ga klikno start i pritisno dugme za ukljucivanje moba al ga nisam ukljucio ( ovako sve pise na siemens-freaks stranici ) i samo krenulo i pojavilo se STOPPED! molim pomozite mi ... jer bez toga ne mogu koristiti data exchange software .
Ima jos nesta :
Skino ja Vissie v.1.94 i sve fino al nece da mi na mob prebaci vise od 1 kb a imam na mobu prostora vise od 240 kb ( briso igre ) a imam igre java i polifone melodije do 20 kb , al ih ne mogu prebacit zbog tog 1 kb-a . Molim da pomagate :D Hvala unaprijed
I
\ /
. TnX . Pozdrav :lol:
-
ajde provjeri koja je verzija fw-a na tvom C55.
to napravis sa ovim kodom *#06#
ako je v24, onda je tu tvoj problem. ajde prvo provjeri pa javi, onda cemo dalje...
-
jeste verzija 24 . Sta sad ? Jel moguce *
-
molim vas da pomagate , please , ovo mi stvarno treba :( pomozite
-
evo trebas napraviti sljedece da bi mogao akjtivirati javu na C55 v24:
Use standard cable with Tx Rx Gnd, but for MAX232 use V+ less than 5v.
Just try to reduse V+ to Max232 untill phone is connected and unlocked.
-
a pomocu cega cu to uraditi? Mozes li mi malo pojasniti i da ne pises skracenice jer ih ne razumijem i , imal kakav program pomocu kojega to mogu uraditi ? pozdrav svima ;)
hvala
-
to ti ukratko znaci da smanjis napon na svom serijskom data kabelu. odnosno da ga lagano smanjujes dok ne prepozna mobitel i onda mu aktiviras javu.
-
ej a dje cu smanjit napon i kako . izvini za ova pitanja al stvarno sam neupoznat sa tim
-
Ajd ostavi email pa ću ti sve lijepo nacrtat i poslat, jer tu treba malo detaljnije objašnjavat.
-
dzahdo__@hotmail.com
hvala covjece , you rule ( with 3aTmr :D:D:D ) tnx :D haj haj haj pozuri pozuri , hvala 8-)
-
dzahdo__@hotmail.com ,znaci ,dzahdo, pa dvije donje crtice sastavljeno, pa ludo a (@) pa onda, hotmail.com
dzahdo__@hotmail.com , pozdrav
-
eto, Sljaka ce ti tu malo bolje objasniti ;)
sretno
-
-
-
Nije me bilo jučer:) danas tokom dana to nacrtam i pošaljem ti navečer poslije 7.
-
to care :D moj , samo radi , hvala puno , opet ponavljam
moj mail je dzahdo pa dvije donje crtice pa @ pa hotmail.com
email - dzahdo__@hotmail.com
-
-
Do poda :) ,
Malo kasnim, ali stići će ti večeras
-
..."sljaka",ajd ak nije problem,pošalji i meni tu shemu...treba mi...
...mail: josip.belan@vip.hr ...
-
haj valja
dzahdo__@hotmail.com
ukolko ce stic
-
sljaka imas li ti msn messenger
koji ti je email ???
-
Stvari su malo kompliciranije nego sam mislio, pa da ne bi bilo uništenih mobitela i drugih stvari malo se još strpite.
@Dzahdo pogledaj moj profil imaš tamo i MSN i ICQ
-
-
jel moram modificirat kabel za mob ??? kako
-
U tome i je stvar, modifikacija nije jednostavna :)