-
Nadolazeće igre
Pazite samo kakve nam sve igre dolaze do kraja godine i u slijedećjo. već je izašla igra godine-Bioshock, izašao Enemy tewrritory Quake Wars, izlazi Crysis krjem 11. mjeseca, dlazi nam novi NFS, krajem mjeseca stiže Time Shift, Gears of War za PC izlazi 9.11., Priprema se simulacija života nzavana Spore, CoD4 stiže, dolaze vijesti o Battlefieldu 3, far Cry 2 samo što nije gotov,stižu i novi Pes i FIFA i još mnogi drugi...
kakva će ovo biti dobra zima, s toliko noviteta da ne znaš koji prvi zaigrat. ako samneku dobru igru propustio u prošlim rečenicama, slobodno me nadopunite...
-
Batllefield 3 ce zapravo biti Battlefield : Bad Company
Zasada se zna da ce biti za PS3 to je potvrdjeno.
Najavljen je izlazak i jos za X360,PC i PSP.
Izlazak je najavljen 2008.
I evo slike.
http://img2.kult-mag.com/photos/00/0...00815849_2.jpg
Eto toliko o BF3.
-
WoW-WOTLK ekspanzija
Aion-mmorpg
Hellgate London
Warhammer Online-mmorpg
GTA4
neke igre kojima se radujem :D
-
nestrpljiv sam više na NFS, a uskoro bi trebao dobiti bioshock, također s veseljem očekujem Spore jer sam za tu igricu čuo još prije godinu dana...jel zna neko kad izlazi??
btw bit će ludo :respect:
-
Spore je igfra koja je u razvoju već sedam godina. will wright je objavio kako je igra gotova i u narednih pa rmjeseci treba izaći. igru još samio treba ispolirati i doraditi.
-
čini mi se da je to isto rekao prije godinu dana (nisam siguran)
bolje mu je da to nekaj valja ;D ... samo da ne propadne kao i duke nukem forever (il kak se već trebao zvat) :angry:
-
evo izašao je i dugo najavljivani horror Clive barkers jericho, imate temu koju sam takoder ja napravio pa pogledajte
-
PES je dosao upravo ga instaliram jos cekam da cod 4 skinem i meni je sve ispunjeno netreba mi nist vise :notooth: