koji je po vama bolji model i zašto?? neznam prvenstveno me zanima duranje baterije kod E65 te kakva je kvaliteta kamere kod E65 jel je bar kao na E50 kada se po danu slika?za N73 sve znam jer sam ju imao...:comp:
:mega:
hvala
Printable View
koji je po vama bolji model i zašto?? neznam prvenstveno me zanima duranje baterije kod E65 te kakva je kvaliteta kamere kod E65 jel je bar kao na E50 kada se po danu slika?za N73 sve znam jer sam ju imao...:comp:
:mega:
hvala
što se same kamere tiće , ona je sigurno bolja nego na e50 , al ne puno i ne oćekuj previše ( pogotovo u mraku ) ... al ima jedna ćinjenica e65 ima kakvu takvu kameru ali n73 nema nikakav wlan ... moja preporuka je e65 jer je na njoj slide bolji nego na bilo kojem samsungu .. baterija je ok , 2-3 dana zavisi o korištenju ... al obavezno da ima garanciju ( već sam ti objašnjavao u jednoj temi)
meni je na e65 trajala u prosjeku dva dana ( mogla je i tri al onda samo razgovori ) uz jedno cca 15min korištenja wlana + ~ 40min razgovora i jedno 20tak sms ..
e sad ak nećeš baš koristit wlan onda je sigurno bolja solucija n73
dva vrlo jaka modela,ali razlicite orijentacije.jedan je orijentiran na glazbu i fotografiranje,a drugi je vise poslovni.
meni je nekako bolji E65 zbog kvalitete izrade,ekrana i WLAN-a.
prednost N73 je kamera i zvucnici i mozda malo baterija.
Stari ima E65, a ja imam N73. Oba su dobra, ali po mojem N73 je bolji izbor osim ako ti bas netreba WLAN. (a i ako trebas WLAN za fax vjerojatno se neces moc spojit zbog posebnih potreba za autentifikacijom) Imam 2gb karticu u N73 (100 i nesto kuna) i preko 400 slika, plus 200 mp3-ca i jos 600 MB je fraj...
Slike su ko na digitalcu. Mobitel je super. Nekome ce smetat sto nije bas minijaturan ili tak nest.
E65 je vise poslovni mobitel po mojem; ima ispod ekrana neke tipke koje su bas specificne za poslovnjake... Neznam, I'll stick to N73 :)
LP,
Tomislav
možda ima digitalac marke "trust" .... :) , dosta ljudi ak su malo bolje fotke i ne kuži da je to sa mobitelom ... kad sam imao k750 ljudima sam uredno "lagao" da su slikane digigtalcem , dosta ih nije skužilo ..
nije to za usporedbu cak ni sa jeftinim digitalcima.jer svi mobiteli padaju u zatvorenom prostoru i slike ispadaju jako lose.
vjeruj mi stari nisi vidio slike na ovom fotiću..
N73 i nije spora .N70 je puno sporija.:bat: