-
Football manager 2008
pri kreiranju profila..nisam se bsh iznenadio..onak sve je skoro pa ko na starom manageru..
izaberem klub,naravno AC Milan, kad ono...neugodno iznenađenje..skin aka sučelje,kako hoćete, me šokiralo (nisam igrao demo)..prestrašno..sve je nekako razbacano,boje..kao da je za djecu rađeno..odem u izbor..naravno samo je taj skin..
profil igrača..(čitao sam da će biti slike jako mnogo igrača u profilu,naravno nije bash tako) slika preko pola profila valjda..
prva prijateljska utakmica..oh stari moj..izgubio sam se totalno prije početka utakmice..
oni tips mi samo smetaju..nema prevelike koristi od tih prozorčića..
e da
preporuča se dual core 2,2 , 1GB rama..
može se igrati s 1,2 procesorom i 256 rama - to je minimalna konfiguracija
samo se nadam da će ubrzo skin neki izach..pomogućnosti neki offical sličan 07..jer na 07 se lako bilo priviknuti kada se dolazilo s 06..a sada..
edit:
ustvari sad znam..nije caka uopće u skinu ti kaj su sad sve natiskali u gornji dio ekrana nego kaj su maknuli onaj meni kaj je uvijek stajao u lijevom kutu...da..totalno sam se na njeg nauchio a sada ga nema..:cry:
naravno on postoji u tekmi ali je jako chudan..barem meni
-
i ja čekam neki skin sličan onome iz 07. al igra je poboljšana. to se posebno vidi kad se igra utakmica.
-
jeli zna netko neku stranicu gdje se mogu skinit face packovi, dresovi, itd. za FM 2008, za FM 2007 je bila dosta dobra stranica ali više ne radi. Hvala
-
-
vec je izaso novi patch, i igra je puno brza s njim
-
Novi patch je genijalan ispravljaju se sve greske...najbitnije da su ispravili ono oko ponistavanja golova...sa staraom verzijom mi minimalno 2 gola ponisti po utakmici ili meni ili protivniku a s patchom su to rijesili...