primjetio sam da mi nekada telefon prilikom dolaznog poziva zavija onako zavlaći pjesmu,jel imao netko sličnog iskustva???negdje sam našao da zbog magneta od torbice telefoni znaju podivljati pa da nije od toga.nekada se desi a nekada ne
Printable View
primjetio sam da mi nekada telefon prilikom dolaznog poziva zavija onako zavlaći pjesmu,jel imao netko sličnog iskustva???negdje sam našao da zbog magneta od torbice telefoni znaju podivljati pa da nije od toga.nekada se desi a nekada ne
meni i nije neki zvučnik sam po sebi al bome ne zavija...
nope ni meni...normalno svira pjesmu od 11MB s MMC kartice(nije mi se dalo sad rippat ju na 128kbps i skratiti ju na 40-ak sec pa sam ju ostavio na 320kbps)
ma svira i meni normalno al kažem nekad zna zategnut malo:adminrulz:
možda ti se prašina ili vlaga uvukla kod zvučnika gore...
a mozda su u sumi...a sad ozbiljno...najvjerojatnije ti je bilo nesto upaljeno od programa koji je cugao memoriju pa mu je trebaklo da pokrene mjuzu
isse, mislio sam da sam jedini s tim problemom. meni isto zna brejkat. prvo krene normalno zvoniti i onda nakon kraceg vremena pocne brejkati i cudno krckati. btw. nije od magneta od torbice, ja neam torbicu pa mi to radi. mozda je jedino zbog memorije, al i to je glupo, N70 ima oko 30 MB RAMa, iako slusam mp3 preko njega, nemre to toliko pocuclati RAMa da ne bi mogao odsvirati obicnu melodiju za dolazni poziv. koji firmware imas? Moj Firmware: V 5.0705.3.0.1
verzija 5.0616.2.0.3,mp3ca mi je na kartici tak da mislim da nije do memorije.nije svaki put al nekad fakat brejka ko luda:ideja:
e, pa da...tak i meni. ne znam do cega je.
ja imam V 5.0705.3.0.1 i meni ne breaka
meni se cini da je to nakon sto slusam mp3 na mobu.....za slusanje koristim PowerMp3
ja koristim njegov player koji se dobije na mobu jer nema bugova i najbolji mi je... možda ti je u tom caka. probaj jedno vrijeme koristiti običan player pa vidi hoče ti onda i dalje breakat.
Meni je isto znalo brejkati.. nisam imao nista od programa u pozadini... mob je znao stajati na stolu i poceti razvlaciti stvari...
Mogu biti 4 razloga,1. da su neki programi u pozadini upaljeni i da zbog tog ne radi dobro,2. da je memorijska kartica puna i da je sporiji prijenos i da zbog tog ne radi dobro,3. da softvare ima bug(najverovatnije je to taj problem) i 4. da je hardverski kvar.
imam 512mb karticu i skoro da je cijela puna,tako da je lako moguće to uzrok,pošto kažu neki da i sa drugim softwerskim verzijama imaju ponekad istih problema.
Ovo se i meni zna dogoditi svako toliko... Problem "razvlačenja" zvuka kod dolaznog poziva definitivno nema veze s hardverom - ja imam MMC od 1GB i primijetio sam da zvuk dolaznog poziva šteka isključivo kad je kartica puna (recimo kad popunim više od 900MB), a pogotovo ako usto radi i neka aplikacija u pozadini (dovoljno da je otvoren makar imenik).
Privremeno rješenje: prebaciti željenu pjesmu/melodiju na memoriju telefona - tako će se ona kod dolaznog poziva učitati puno lakše pa neće doći do razvlačenja.
Također, moguće da je problem i u inačici softvera (barem u mom slučaju) - ja imam sotver V 5.0616.2.0.3 iz 24-04-2006, a pretpostavljam da je izašlo puno novijih inačica nakon ove... :-/
ja imam zadnju verziju firmwarea i same shit