http://www.t-mobile.hr/0/00-00-00-00-10.asp
ajmo ljudi da vidimo ko moze vise kenjat :bigjump:
n95 je nagrada uz dozivotni total
Printable View
http://www.t-mobile.hr/0/00-00-00-00-10.asp
ajmo ljudi da vidimo ko moze vise kenjat :bigjump:
n95 je nagrada uz dozivotni total
ja sam postao tamo..nadam se n95-ici heh¨¨¨¨
ima nade ;) poslao sam i ja.. eto baš me zanima oću li biti među top10 :D
iako nevjerujem..
Ja sam napisao da neznam zašto sam uopće došao na tu stranicu i da uopće nisam zadovoljan uslugom, da su preskupi, i da ne očekujem nikakvu nagradu nego samo da sam se htio javiti da se i moj glas čuje :bigjump:
Stvar je banalna, možeš ti napisati kako god odbro hoćeš i opet da te ne izaberu...
Mislim, kontaj banana tekstove :bigjump:
Sanja K., Bjelovar
Vidi se da za vas rade mladi, školovani, inovativni ljudi puni kreativnosti i želje za poboljšanjem mreže i to mi se jako sviđa! Naša se "mobilna obitelj" i dalje širi!
Velimir Lj., Zagreb
Tu sam jer je moje najveće blago tu. Tu sam jer je moj naveći uspjeh tu. Moja suputnica, moja djeca. Moj život i ono što sam postigao zrcalo je onih koji su isto tu.
kako mi se povraca od ovih tekstova..
treba im drito konj napisati post :D
Evo sta sam ja napisao= Citat =:
Jebe mi se za ovu nagradnu igru jer je glupa kao i sve akcije koje u zadnje vrijeme pravite...ak ste imalo pametni skuzit cete da sa svojim glupim akcijama sam odaljavate korisnike od t-gnoma...vi ste jedini razlog zasto kod mene bon od 50 kn traje 3 dana...ak ne dobim n95 koji je jednako glup telefon kao i vi idem u tele 2 amen.....NHF al ste taki
..fakat kaj ljudi su u stanju napisat da bi se uvukli u supak..za nagradu ili jednostavno da budu videni..we...z:Puke: bljuv.
:respect: :banme:
Dinka I., Virovitica
Prije četiri ili pet godina prodala sam sve svoje skripte i knjige za jedan mobitel. Sada sam poslovna žena, ali Simpu još uvijek ne dam! Imam i mobitele drugih mreža, no opet najviše koristim Simpu i najviše se na Vas oslanjam. Da nisam medicinske struke, sigurno bih se poželjela priključiti Vašemu timu...
o jadne li joj majke :respect: :banme:
Onaj ko dobije tu tarifu slobodno ga iz t-Mobilea mogu proglasiti i kretenom godine...
Prodajete guzu za mobitel. Baš me zanima kad počnu javno pisat imena dobitnika po reklamama. Naguzite se...
Pa neka napišu ako hoće i velikim crvenim slovima te ga objave u svim dnevnim novinama i ostalim medijima.... eto ga i mojih 5 minuta slave + nokijica i pretplatica...not bad at all a svi ostali ljubomorni pacovi neka pričaju zajedljivo okolo....
'' Bekrija si cijelo selo viče...e pa jesam, što se koga tiče! ''
kako se ekipa gura u šupak :hrv:
inače ja sam poslao pismo pod imenom ing. Žiovin Josip
možda ga objave... nego di se sva pisma mogu pročitati ?
Ja sam napisao ono što mislim...
A gle, za N95 i doživotni total, bi nešto i nasrao, samo da dobijem...
a vi koji ovdje pljujete po ostalima, kao da nebi nešto napisali da dobijete tu nagradu...
stvarno ste mi smiješni...
i zaboli me ako netko skuži što sam napisao i ako se bude tome smijao... ako dobijem nagradu, ja zadovoljan... :)
prodajete se za judine škude...:wall:
...baš me zanima kako bi reagirali da je umjesto N95 neki automobil u pitanju - mislim da bi 99% ovih, koji pišu nebuloze i pametuju, odmah nasralo brda i dolina samo da ga dobije...
...stoga "Ico" :thumbup: - i sretno, kao i ostalima koji pametno igraju...
Joj što ga... da ne velim kaj. Kao da prodaju dušu đavlu. Ljudi se grebu za besplatno i kaj je tu čudno? Glumatate.
I ja bih nadropio gluposti samo da dobijem kakvu inspiraciju.
LOL...a jel to mogu korisnici koji nisu T-Mobile. Napisati nešto tipa: "Nisam bio korisnik vaše mreže do sad, ali ako dobijem nagradu postat ću vaš korisnik vaše mreže zauvijek" :D A bolje da mi daju nešto kao iPod Touch + Nokia N95 + Sharp Zaurus SL-C3200 + IBM Thinkpad X61 :)