-
40tude Dialog
...zgodan news reader, al očito da ču se vratiti OE, nemrem nikak poslat post na grupu, a uredno mi skida svježe postove svaki dan! Dajte neke opcije podešavanja ili ako neko zna u čemu je keč?...:).. te koje su prilično korisne opcije ovog news readera?...može nešto i o binsima (kak se skida itd.), ljude bi zanimalo ko nezna...:)...
-
...prvo si prebaciš sučelje na hrvatski...
Onda u podešavanjima malo kemijaš (ja sam si podesio da mi skida odmah i tjela sa zaglavljima na grupama na koje sam pretplačen)...
Naravno borba sa našim fontovima je legendarna ali poslije dvije glavobolje i nemogučnosti to ponoviti još jednom - uspiješ...
Fora sa postanjem je da si odabereš poruku na koju bi odgovorio (to si već primjetio da ti stablo pokazuje na koje poruke je odgovoreno a ne da ih samo poslaže jednu ispod druge kao OE) pa odabereš opciju odgovori (naravno prije toga bi trebao imati podešen profil); ukoliko je poruka na više grupa app te pita želiš li odgovoriti na sve grupe, itd.)...
Po meni ovo je odličan news reader kad ga prokužiš (meni je trebalo dva dana uz stalno zvostavljanje podmlatka :D)...
-
...čuj, ima fakat brdo opcija, a do sada nisam imao baš živaca poigrat se njim, mislim da će mi trebat isto par dana da prokužim....
...čćšđž...:) logikom stvari, bilo bi realno ako podesim sučelje na hrvatski onda mi fak netreba mađarski font..:)...neznam zašto stvar nije izvedena na način da Hrvatsko sučelje nosi sa sobom i hrv font.... imaš pravo, puknuti su mi i čćšđž...poigram se pa javim kak sam zadovoljan...:)
-
...ima fora da na par mjesta treba podesiti naše 1250 fontove...
Uživaj! ;D