-
C450 i problem sa zvukom
sa Moto Tablesima sam htio malo pojačati zvuk kad je mob na hands free slušalici.i jesam,spojio mob,očitao gain table,sve 5,podigao razinu za 1,resetirao mob-i on šuti.zvučnik nije riknuo,jer kad treba proizvoditi zvuk,on šumi-ne jako,ali se čuje da se uključio.također ne radi ni mikrofon.i to ni na mobitelu,ni na hands free-ju.nema ni onog iritantnog tona koji se događao kad se mijenja volumen (ono pojačavanje koje svi pokušavaju isključiti-ja ga očito isključio nekako),ali-midi tonovi i dalje sviraju.tako primjerice neki tonovi zvona ne rade (oni defaultni-continental,classic,siren),ali oni koji su polifoni (p2k kaže da im je ekst. mid ) rade.ali opet,ne rade svi midi tonovi.i radi ton uključenja i isključenja moba.
jel netko zna kao to riješit bez flashanja?
ako ne,jel netko ima link na flash za taj mob koji radi?tražio sam i ne mogu naći.
-
Jesi probo sve vratit kako je bilo...?
-
naravno-i ništa se nije dogodilo.i dalje stoji tako.
-
šta,nitko ne zna?GoGs...BlueDevil?anybody?
-
Evo,ja sam malo kopao kad se tebi nije dalo...:belj:
Dakle,davno u povijesti nasao sam OVO,i ako je to istina da tip ima na C450 MP od C350,onda bi ti jedan od ovih ovdje mogao koristiti,s tim da se konzultiras s jacima na forumu,da ne bi bilo da sam ti sjebo teleflon...
Ovaj E380_G_0A.03.5CR koji se spominje,i za kojeg kazu da je kompatibilan s tvojim mobom nisam uspio naci,ali ne govorim da se ne moze. To prepustam tebi... :) Eto...
Poz!
-
dobrooo..fala.to sam i ja vidio,ali isto tako sam vidio da ima neka cijela procedura da bi se flashala C450..a i malo me muči to sa softwareovima.čekam još da se javi neto tko 100% zna o čemu se priča.
btw.-izgleda da je mali problem naći firmware za te starije motorole-ima netko ideju gdje da gledam?