Kratko pitanje - Da li se i dalje mora imati ADSL kod t-coma(ugovor istekao) ako je sad korisnik zatražio MaxTV(neki dan montiran) ili može odabrati drugog providera za ADSL?
Printable View
Kratko pitanje - Da li se i dalje mora imati ADSL kod t-coma(ugovor istekao) ako je sad korisnik zatražio MaxTV(neki dan montiran) ili može odabrati drugog providera za ADSL?
Ne vidim nigdje da to piše, ali sam prilično siguran da to nije moguće.
To me prijatelj pitao jer nije nikakve papire potpisivao za adsl osim što je u t-centru podnio zahtjev za maxtv. Meni bi bilo logično da jedno s drugim nije vezano jer Adsl je isti kod svih (osim stvarnih i deklariranih brzina kod te-koma,he,he).
Mislim da moraš imati ADSL kod T-Coma.
moras imati adsl kod t-coma :)
ja sam ih zvala i to pitala...uglavnom, ti nisi vezan za njih za internet, dakle slobodno mozes izabrati bilo kojeg drugog operatera, ali onda ne mozes koristiti max tv,a buduci si za max tv vezan ugovorom, kao da su te i za adsl vezali...
Ako je to sigurno onda produži ugovor za adsl i iskoristi neku pogodnost ako postoji takva mogučnost.
a cuj, ako je mene lagao lik u SZK onda lazem i ja vas...ali i logicno mi je da se ne mozes prebaciti na drugog operatera buduci da nijedan od njih ne nudi iptv...
Moras placati pretplatu na fixnu liniju da bi imao adsl. Moras placati skoro duplo skuplje impulse. Moras placati pretplatu na adsl da bi imao maxtv. Moras placati 2x skuplji promet /flat. Moras placati pretplatu na maxtv.
Uz sve to, jos te privezu ugovorom na 2 godine i moras razvlaciti kabele po stanu.
Malo previse naknada za tu njihovu precjenjenu kabelsku.
Edit: i nakon godinu dana i 10 tisuca, kuna kao znak uvrede dobijes dekicu :bat:
Ma nek si nabiju Maxtv znate već gdje, imam satelitsku i sve to gledam(a rijetko gledam) badava.
to tribaš pitat u nekog drugog davatelja usluga jer ovi iz szk znaju ono šta im kažu nadređeni....