Koji bih najprije uzeo od ovih modela i zasto pozdrav
Koji bih najprije uzeo od ovih modela i zasto pozdrav
e700 jer je najbolji
e700 po meni je nekak skup i šminkerski, ima kameru al jednostavno preskup, t610 ima malo lošiju kameru i manje memorije ali je solidan mob za te pare
Ako SE T610, onda možda radije T630. Ljepši je i ima više i bolje funkcije. Imao sam E700 i prekasno skužio da je to jednostavno skup, šminkerski mob. I još kad sam vidio kako ga škvadra nosi po gradu oko vrata da se što bolje vidi, povraćalo mi se. :retard:
Ako ne tebaš dobru kameru T610, ako trebaš dobru kameru E700.
E700 je naj bolji ako imas love uzmiga
T610 je bezveze mob
T610 je jedini koji nešto vrijedi od ova tri, jer su ostala dva samsunzi. Sad se više isplati uzet T630 ili motorolu V500.
Pričaš gluposti.= Citat =:
Poslao: booky_boy
E700 je naj bolji ako imas love uzmiga
T610 je bezveze mob
T610 je tehnički puno jači model ak ti to kaj znači u životu.
Zato sam i rekao, jer je po karakteristikama puno bolji. Samsung samo ako treba bolju kameru.
Jest bolji na papiru al meni taj telefon nekako nije nes pa da ga ubijes....od displaya pa do kamere savki mi je samsung bolji
Slažem se. E700 je samo šminka sa mogučnošću razgovora i slanja poruka. I pre skup je za komad "nakita"= Citat =:
Poslao: davor
Pričaš gluposti.
T610 je tehnički puno jači model ak ti to kaj znači u životu.
a i fakat ga puno ima po gradu....
ja sam kupio Samsung E700 i mobitel je odlican puno je ljepsi od Se T610 istina da je Se bolji po funkcijama a sta ce mi vise i na samsung mogu ubacivat i melodije i slike
e700 ak imas love, ak ne onda t630:)