-
novi TRIUM
Tvrtka Mitsubishi Trium predstavila je krajem studenog novi mobilni telefon srednje cjenovne kategorije. Očekivano, M320 podržava rad na GPRS mrežama, ali odlikuje se i ekranom koji može prikazati 4090 boja u rezoluciji 128 sa 141 točke. S obzirom da je namijenjen prije svega mlađim korisnicima, ovaj uređaj omogućava downloadanje melodija dojave poziva, igara te fotografija koje se mogu iskoristiti kao pozadina.
Naglasak je stavljen i na korištenje SMS poruka. U memoriju telefona može se pohraniti čak 150 kratkih tekstualnih poruka koje mogu sadržavati i više od uobičajenih 160 znakova. Za poslovne korisnike namijenjen je ugrađeni fax modem, alarm, kalkulator te mogućnost razmjene elektroničkih posjetnica.
Trium M320 ima masu od 95 grama, a njegove dimenzije iznose 115,5 x 47 x 19,9 milimetara. Litij ionska baterija kapaciteta 900 mA/h omogućava do 4 sata razgovora i do 350 sati rada u propravnosti.
http://www.mobilmania.sk/obr/obr/triumm320m.jpg http://www.mobil.cz/obrazek/trium_m320_11_velky
ovo mi se JAKO sviđa!ima lijep dizajn i izgleda ko smartfon(što mi ja baš fora!):)
-
I ova Emiliy.png je baš fora ;D
-
-
ma koja god da je ima finu bojicu kože,yamee :love:
-
Mob izgleda super no dali baš slikicde na njemu izgledaju ovako šaroliko i živo pitanje je to no ova curka na njemu izgleda jako cool i ako je stvarno takav mob moj je favorit a jel može malo bolji specz
-
Trium announced today its newest colour display model with 4,096 colours and some impressive features. The Trium M320 is a state of the art GSM 900/1800 handset, which supports the latest GPRS services (Class 8), and has polyphonic ring tone support of 60 chords (!), as well as a customizable front panel. In addition the M320 phone supports M-Service, so that users can download colour pictures and ring tones via the built-in WAP 1.2.1 browser.
It weighs approximately 95g with a smallish size of 115.5mm x 47mm x 19.9mm, all the while supporting some really high tech features, such as: 255 Contacts Phone Book capacity, a WAP colour image viewer for GIF, PNG, JPG picture formats, SWIM security in transactions, embedded Picture Album, Concatenated SMS handling as well as full screen support for its internal colour games. Unfortunately it doesn't seem to support any MMS services nor EMS. It is available in three colours: Quartz gold, Frozen silver, and Marine blue.
These are some of the official specifications of the Trium M320.
Dualband (GSM 900/1800)
Dimensions: 115.5mm x 47mm x 19.9mm
Weight: 95g
Max Standby time: 350h
Talk time: 4h
4096 passive matrix 12-bit color display
IrDA
GPRS (Class 8)
WAP Browser v1.2.1
Integrated hands-free
Up to 60 polyphonic ringing tones
Full screen colour games