-
HTC TyTN II, iskustva, slike, pitanja
-
Sliiiin, droool, sliiin!!!
-
-
Čini mi se sasvim pristojnim za moj sljedeći mob.
Samo, kako se na tome biraju brojevi? Npr. moram na brzaka otipkati neki broj kojeg nemam u Imeniku. Malo nezgodno.
Inače, slide je totalno nešto novo. Jel čvrst? Ima li klackanja?
-
Samo pritisneš slušalicu i pojavi se brojčana tipkovnica na ekranu.
-
Slide je jako dobar, dapace odlican. Praktican, cvrst, bez skripanja ili pomicanja. Suprotnost Nokiji N95 :)
@ Moby, imas on screen dialer, zaboravljas da ima touchscreen, koji je donekle prilagoden radu bez stylusa.
-
-
Nije, ima onaj today screen, no nema cube (predinstaliran...). Ekran nije zasticen plastikom kao kod toucha niti ne hvata dodire prstom tako dobro.
No opet, tipke u dialeru su dosta velike.
(reply mi ne radi u Operi, ne znam zasto...)
-
A kad će to biti u te mobajlu u prodaji?
Ističe mi ugovor uskoro, pa da iskoristim i one bodove...
Kažeš, nema zaštitne folije? Jel se onda ekran ne ogrebe kod intenzivnijeg korištenja?
I kakve je kvalitete video koji snimiš s tim uređajem?
-
nije rekao za foliju već da nije kao touch.
Mislim da bi se folija trebala dobiti uz svaki uređaj, a i tako nije skupa da ju kupite posebno.
@rosp....kako bi taj uređaj usporedio sa recimo qtek-om 9000?
-
@ kolibri, ne znam kada ce biti u prodaji, vjerojatno do kraja mjeseca ili prije. A za T-Mobile ne znam...
@ observer, Qtek 9000 je ipak heavy duty uredaj kod kojega velicina nije vazna. No kod TyTN-a II me najvise veseli stabilnost rada. U zadnjih tjedan dana nisam ga trebao niti jednom soft resetati niti je stekao ili na bilo koji nacin usporavao
Radi se o najbolje izvedenom PDA kojeg sam vidio. Ono sto bi pravi smartphone trebao biti.
-
Na koji način radi TouchFlo na Touchu? Nešto kao na Neonodeu..?
-
Slicno, no nije bas TOLIKO vazan kao na Neonodeu. Ovdje sluzi tek za neke osnovne radnje.
-
Imam pitanje u vezi 3D segmenta; ako si isprobao.. Ako nisi, onda obavezno probaj :)
Ovaj stroj bi "kao" trebao imati 3D hardver pa me zanima da li se vrte u OpenGL-u igre kao sto su Quake Mobile ili Call of Duty 2. Takve igre bi sad trebalo biti milina igrati s obzirom na dobru tipkovnicu i adekvatan hardver :thumbup:
-
Nisam bas isprobao doticne igre, no neke druge koje sam igrao (samo Aeon Flux je bila 3D) su bile jednako dobre kao i na ostalim PPC-evim koje sam isprobao.
-
mene zanima touch screen? jal imas kakve zamjerke na njega, jel lovi prste dobro?
i ak mozes rec jel gps radi dobro?
i opcenito me zanima jel imas kakvu zamjerku na mobitel?
-
TS je klasicno dobar, nemam nikakve zamjerke na njega, no prste ne lovi tako dobro kao Touch. Klasican PDA TS...
GPS radi cisto zadovoljavajuce, nista posebno osim brzog nalazenja satelita ako koristis AGPS.
Zamjerke? Malo je tezak i fali mi obican utor za slusalice, no osim toga jako sam zadovoljan.
-
hvala majstore
evo jos jedno pitanje, kakve su sluske koje se dobiju s njim?
razmisljam ga uzet, tj 95% "sam ga vec uzeo" :D pa se raspitujem kod ljudi koje su dobre a koje lose strane uredaja
hvala jos jednom
-
Slusalice... Nit smrdi nit mirisi :)
Stvarno nisu nista posebno, zadovoljavajuce su za povremeno slusanje muzike, no u svakom drugom slucaju preporucam nabavku extUSB adaptera i zasebih slusalice.
-
bas sam to gledao, a gdje ima za kupit taj adapter?
ja sam svojedobno napravio adapter za stereo sluske (3.5 mm ) za nokiu 6680 :D malo sam se igrao s lemilicom i super je ispalo
-
Mislim da ima na www.crazy-shop.com (fudoo, daj proviziju! :) ), a ako tamo ne nades, ima na expansysu 100%.
-
Sluzbena cijena 6499 kuna. Ako se dobro sjecam, manja od prvog TyTN-a.
-
bas maloprije vidio
cim mi stigne kartica idem ju ispeglat za 6499 kn :D
-
Malo više od prvog. TyTN je koštao (i ostao 6200 kuna)...
-
Cjena je i manja nego sto sam ocekivao ali opet nije to nokija da rokne 8000 kn za uredaj...rospaya koliko ti baterija traje prilikom intezivnog koristenja a koliko prilikom normalnog(bez gps-a)