Eto, zanima me vaše mišljenje koji je bolji. Već imam 6233 ali mi je u kvaru pa me zanima je li je se bolje riješiti pa kupiti K550i ili ostati pri 6233.
Printable View
Eto, zanima me vaše mišljenje koji je bolji. Već imam 6233 ali mi je u kvaru pa me zanima je li je se bolje riješiti pa kupiti K550i ili ostati pri 6233.
ne vidim po čem k550 ima prednost osim u nešto boljoj kameri-mislim na fotkanje...a i za tu lovu dobiješ novi k800,ak ti je do fotkanja..tako da je ne bi sa 6233 na k550 nikako..
ali naravno samo fotkanje,jel niti jedan se na tržištu ne snima video bolje od 6233...
Je, slažem se sa ...kentorom...i Fatal ERRORom....nokia 6233 je bolja i to točno DUPLO........ali samo po veličini,....težini,...i debljini!!!
nemoj titana slušati..
koristio sam i jedan i drugi i 6233 je ostavi daleko bolji dojam,općenito s40 3rd soft i tipkovnica naravno...a o zvučnicima da ne pričam...
Ma samo sam se šalio...naravno!!!
Kad ozbiljno razmislim o ovoj komparaciji mobitela.....hmmm,...čini mi se da oba modela imaju podjednak broj dobrih osobina kao naravno i mana,......i zato bi rezime bio: ako vas ne smeta veličina i težina ,a želite dobar i stabilan mob....svakako uzmite Nokiu 6233...odličan omjer:Uloženo -Dobiveno.
Ako pak volite manje,tanke i lakše mobitele......pa k tome još volite i fotkati.....izbor bi bio K550i (mada bi se ja za te novce (ili neznatno više) ipak rađe odlučio za K800)
Ostavi 6233 jer stvarno nevidim razlga da ga mjenjas i to pogotovo sa k550..na starni 6233 je gotovo sve osim kamere..znaci zvucnici,ekran,video,jeftinije memorijske..sto se tice dizajna svakom je drugacije ali meni osobno 6233 izgleda bolje...
E sad samo cekam da me neko prozove nokijasem po 100 put:notooth:
...jedna jako slična tema - k550i vs. z3 vs. 6233 pa baci pogled...
puno argumenta je na strani 6233.softver,ekran,zvucnici....
ipak k550 je lijepo dizajniran i ima bolju kameru.nije lako odluciti:snagator: