tj mislim sve su olovke za touchscreen iste, e zanimam me gdi se moze kupit i kolika je cijena?? ako tko zna
Printable View
tj mislim sve su olovke za touchscreen iste, e zanimam me gdi se moze kupit i kolika je cijena?? ako tko zna
Orginal samo u Electromagic-u.
01/5550320
možeš kupiti u crazy shopu.. mislim da je cijena bila 50kn za 3 komada.. tako nešto, uglavnom ništa pretjerano
139kn 3 komada original SE u Svijetu Medija. Ne znam da li se igdje moze kupiti pojedinacno. Probao sam i neki divljak ali se i ne drzi bas najbolje u mobu.
dobro sad samo moram nac nekoga da kupi one druge 2...
ali gledal sam u crazy shopu i nisam nasao, budem jos pogledal..
hvala
da malo upam...strgo sam stylus na mobu :beer: problem je kaj mi je to jedini....di ih sve ima za kupiti ako znate? novi zagrem možda
u crazy shopu za 60 kuna neoriginal.original su kojih 120 kuna...naravno sve po 3 komada.pa u google upisi stylus m600 i dobit ces.tako sam ja trazio za svoj p990i al srecom rospaya je prodavao jedan
www.Intelkom.hr --> 115kn , 3 kom
www.svijet-medija.hr --> 139 kn, 3 kom
hvala :beer:
jel razlika sam u boji ili su duže/kraće ti stylusi, ili baš moram uzet taj za p990.
nema više nitko jedan viška za utopit?:jehon: ili još nekom treba jedan
? :notooth:
M600/w950 identični dok za P990 nemam informaciju.. :)
A za P990 je razlicit.
:wave: Ako ima tko da mu ne trebaju bas sva tri stapica,ja sam zainteresirana za podjelu cijene(SE M600)
www.ebay.com, jeftini :)
treba mi stylus jedan za m600, gdje ima za kupiti?
edit- naša sad na crazy shopu 3 kom za 60 ,pa ak nekome treba mogu mu prodati za 20 kn/kom
evo vam online trgovina sa dodatnom opremom za mobitele ,od njih sam narucio folije za ekran i cradle za e61i ,sve 5.
www.boxwave.com