vasi dojmovi
64mb, bluetooth, umts, mp3, mpeg-4
u15
Printable View
vasi dojmovi
64mb, bluetooth, umts, mp3, mpeg-4
u15
ima dost funkcija kao što su gledanje i snimanje filmića, slušanje mp3, dvije kamere...al dimenzije... zbog toga ne bi nikad uzeo(al kad bi baš moraao onda bih) dok težinu bi nekak već pretrpio :mega:
Zgodno... :D
A sad, je li to smartphone? Znam, stupid kveščn, ali... Ne kužim da li se na njega mogu instaliravat .sis programi i igrice kao na SX1? A to sa dvije kamere i "videofonija" neće kod nas zaživjet još barem par godina, a do onda će na tržištu biti hrpa takvih i sličnih modela. Ali, kao što rekoh... zgodno. ;)
to je umts i kosta oko 800,900 eura, za toliki mobitel nebi definitivno dao tolke pare
da, to je UMTS mobitel, ali podrzava i rad na GSM mrezama. Tako da se to ne isplati kupovati, bar ne za sada, jer necete moci koristiti u potpunosti sve njegove funkcije
to trenutno mogu koristiti samo poslovnjaci za njihove konferencije i sastanke,isto kao i ovi koji rade u vip-u za pokazivanje i paljenje ostalih potencionalnih kupaca.....
Sve u svemu dobra makina. Kad stigne UMTS (manje od godine - optimističan sam) bih ga volio imati.
o tom potom...
Ipak prava stvar a ni dimenzije nisu toliko ogromne ipak su tu dvije kamere
ma daj, drzo sam ga u rukama, pa to je cigletina
za godinu dana će sl75 imati umts............= Citat =:
Poslao: Dark
Sve u svemu dobra makina. Kad stigne UMTS (manje od godine - optimističan sam) bih ga volio imati.
Prije bih rekao SX2 (ili 3) ili S75 nego SL75 jer je serija SL kako izgleda postala fashion serija.
pa kaj onda, po tome bo trebalo znaciti da fashion serija moze biti NMT
Za godinu dana bit će hrpa različitih pa i jeftinijih modela, a i kad krene UMTS, imat će ga tek nekolicina. Čisto sumnjam da ću biti među tim prvima, pa da ga imam tek toliko da ga imam, a sa korištenjem tih funkcija moći ću s pozdraviti još duže vrijeme. Pa jednu MMS uslugu koristi tek nekih 10-20% korisnika. Možda sam i puno rekao. :-/
dark to je bilo karikirano........
tko zna šta će biti za godinu dana.......
nista onda, za godinu dana:o
ili moj sx1 ili tek kada izadje sx3 nista izmedju me ne interesira, sada je problem nakupovati dovoljno mmc kartica.........
ma žendra dovoljna ti je jedna vjeruj mi....
meni je pre malo 7 mb na mom st60= Citat =:
Poslao: damgol
ma žendra dovoljna ti je jedna vjeruj mi....
Jedna memorijska karartica. To je valjda dovoljno.
ma da, stavis jednu od 128 MB i memorije koliko hoces...
kaj bi se ja trebao bunit, ja imam bijednih 2 MB memorije :cry:
@dražen ma uzmi od 256 MB pa instaliraj kolko te volja oće ;D
ali da se i 7mb nekak predurat kad imas kabel pa stalno drzis naaaaaajbitnije stvari na mobu.
glupo je kaj su stavili 1 mb za melodije i slike
3mb za mms i email
a ostalo za fotke
a gle razlika izmedju st60 i smartphonova u potraznji za memorijom je ogromna
da me sad pitas nokia 6600 ili siemens st60. siemens zauvijek= Citat =:
Poslao: coma_zgb
a gle razlika izmedju st60 i smartphonova u potraznji za memorijom je ogromna