zašto su brisana zadnja dva posta u mojem oglasu tj. procjena 6120 .
jedan član je pitao dal sam siguran dal nije kodirana , a ja mu odgovorio da sam provjerio u vipu .. čemu sad to
Printable View
zašto su brisana zadnja dva posta u mojem oglasu tj. procjena 6120 .
jedan član je pitao dal sam siguran dal nije kodirana , a ja mu odgovorio da sam provjerio u vipu .. čemu sad to
A da napišeš link, pa da vidimo.
evo http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=48914 ... mislim nije mi jasno , čovjek pitao a ja odgovorio , i odmah se briše ...
Ovo su ta tri posta:
= Citat =:
uzet češ u vipu ono??nisu kodirane niti brandirane??jesi siguran??hvala
= Citat =:
zvao sam ih i pitao , baš u vip ...
Kakve to veze ima sa procjenom te Nokije? Ovo je sad rasprava o VIP-ovoj ponudi i nije joj mjesto u toj temi.= Citat =:
dobra vijest,onda i ja uzimam sutra...hvala na info...
ali kako to da taj nije kodiran a, 6234 recimo je??mislim malo me frka da mi buraz mob uzme,a ono na vip samo radi...
onda si moga zadnji post obrisat i meni poslat poruku šta si napravio , iskreno nisam ni znao da je kolega napisao još jedan post ...
Čovječe, pa gdje bih došao da svima kojima moram pobrisati post javljam na PM? Da samo to radim, ne bih stizao.
sad si napisao dva , a mogao si samo jedan :)... nije mi namjera bila da ocrnim nekog moderatora nego mi nije bilo jasno zašto je bilo brisano , tako da se ni ne mislim prepirat, ... što se mene tiće ovo se može zatvorit
Problam rijesen:
:closed: