1 u 2 Mbit/s
3 u 8 Mbit/s
6 u 16 Mbit/s
Ako je kolike su u odnosu na teoretske?
Printable View
1 u 2 Mbit/s
3 u 8 Mbit/s
6 u 16 Mbit/s
Ako je kolike su u odnosu na teoretske?
povecanje je od 1.10. do 28.10.
za zagreb-trnje je oko 15.10. provideno da se poveca ....tako da konacno dodem u 2/mbit...
informacije mozes preko sluzbe dobiti za tvoj grad/kvart kada ti bude..
meni jesu i powechanje je ochito sa 1 na 2
Meni takodjer su povecali jos jucer.
meni digli 28,9. prije nego je postalo sluzbeno
meni su isto povecali jucer...ali neko osjetno ubrzanje nisam osjetila...maksimalno mi skida 150kbps, tako da no big deal...mislila sam da ce ici barem do 170-180...ovo je sranje, al opet...bolje ista nego nista...
sto se tice surfanja, stvarno ne osjetim razliku...otvara mi istom brzinom...
da tema ne postane suluda u prvih par sati nakon otvorenja, neka se javljaju SAMO oni kojima je brzina povećana, jer je omjer umnogome veći za nas kojima nisu dignuli, pa je besmisleno da se svi javljamo da nam nisu dignuli.
Ja za sada nista ne osjecam niti primjecujem...
Valjda bu ovi iz tshita nes napravili
Meni je vec krajem rujna brzina povecana.
nesto sam skidao i na trenutak mi se ucinilo da je download puno brzi,medjutim sad je opet sve isto.sta se tu dogadja?:mad:
Ma kreteni se zaheba*aju s nama...
http://www.speedtest.net/result/190908404.png
meni je još uvijek ova:gun: a ako idu po abecedi biti ce uskoro onda....:drink:
Ljudi jeste vi slijepi? Ako je rečeno da se javljaju samo oni kojima je brzina dignuta, što onda spamate?!
Zanima me posto imam w-lan ruter i cjelo sam vrjeme online da li ce biti promjena brzine provediva, odnosno da li oni ju mogu povecati ako sam ja online.
Koliko se sjećam, linija ti pukne, ali neću 100% tvrditi.
pa ukoliko postoji mogučnost (ali vrlo mala) da zbog negašenja routera brzina ostaje ista sve dok se router ne ugasi. A pošto povečanje brzine se ima dogodit svaki dan onda da se ne dogodi da je brzina skočila a on i dalje ide po manjoj brzini samo zbog negašenja. iako mislim da je vrlo vjerojatno da će se sve samo povečat.
Ako je xlr rekao da je bio cijelo vrijeme online kada su mu podigli brzinu, onda ne znam zašto bi to trebali raditi. Uostalom, onda bi to svi trebali dobiti kao službeni dopis od T-Coma sa onim obavještenjem o podizanju brzina.
meni su povećali ali mi je zbog maxtv sada brzina oko 4 Mbita
i to ja za sad maksimum dok se ne skinem sa ove try and buy akcije maxtv-a
kao linija je preslaba i spojen sam na adsl1 a ne na 2
meni jesu,ali zbog maxtv-a nemogu dobiti ni punih 3 a trebao bih dobiti 8, stoga se najvjerovatnije vraćam na 1 odnosno odsad 2mbps