evo doslo je ljeto, bicikli su u modi! jel vas zanimaju? di se najcesce vozite? koji bicikl imate? sta imate od opreme?..........
Printable View
evo doslo je ljeto, bicikli su u modi! jel vas zanimaju? di se najcesce vozite? koji bicikl imate? sta imate od opreme?..........
...naravno,najomiljenije prevozno sredstvo :D zasad...vozim se do brda,malo okolo sela i još ponegdje zaletim...a imam LINUX,o sorry,LIMEX stroj ;D...
Ja sam konačno sredio svoj bicikl i sad se po cijele dane vozim. Frend i ja peremo po Maksimiru, pa malo na sljeme i tako
Ja imam GRISLI skoim ludujem od februara
ja sam lud za biciklima i ubjedljivo mi je naj draze prevozno srecstvo mi odemo na neko brdo penjemo se čitav dan i onda se spustimo
Samo je jedini problem sto mi je ovo treca felga u 3 mjeseca
Kad bi neku mogao nabavit da je skupa ali kvalitetna
Čovječe, koji ti kalendar koristiš !? :D= Citat =:
Poslao: coma_zgb
evo doslo je ljeto
lolčina :lol:= Citat =:
Poslao: Sljaka
Čovječe, koji ti kalendar koristiš !? :D
moj je bicikl u prašini i sav slupan, trebam si kupit novi, jel zna netko gdi ima za jeftino nabavit :mega:
Obavezno svako ljeto vozim po Krku, jer po gradu nemam baš gdje, a ni vremena nemam, pa zato imam sobni bicikl za kroz godinu da ostanem bar djelomično u kondiciji.
Pred dve godine sam si kupio novu bajsu, al neko jeftino smeće, ustvari bicikl sam nije loš, nego kočnice, felge i mjenjač. To bih trebao promijenit jer mi se novu biciklu neda kupovat, samo nigdje nisam našo dućan sportske opreme da prodaju prave djelove, nego samo neka sranja nekvalitetna...
jumpertrek,full suspenzije i ta sranja,kupio sam ga prije 3 god,tak da oprema na njemu nije baš neš,zato i ja želim i budem promijenio kočnice felge,gime,al mašinicu ču ostaviti...imaš nasuprot Petrove crkve u zg,naj izbor,sve naj kaj ti treba
E da. Moj je Scott FX 30 full suspension, sa full XT opremom. Imam negdje i sliku
Moja je neki šit od milju kuna. Sad sam razmišljao da sve komplet promijenim, felge, kočnice, mjenjač, lanac, i pustim samo kostur jer mi se on čini dovoljno kvalitetan, i ona dva "amortizera" izgledaju kao da neće tako brzo puknut, pa ću se kad odlučim malo morat raspitat gdje po hrv ima dobrih djelova (čuo sam za nešto u Varaždinu, al mi je to stvarno predaleko, sigurno se u Zarebu može nać dobro, jar ovdje u Rijeci ima jedan dućan biciklima, i to veličine kioska...). Što vi mislite koji je najbolji mjenjač, i koji je nekako cijenom i kvalitetom najisplativiji? Ja imam onaj šit od Shimano SIS-a...
Meni samo prednja felga sa gumom košta 1200 kn. :D= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Moja je neki šit od milju kuna. Sad sam razmišljao da sve komplet promijenim, felge, kočnice, mjenjač, lanac, i pustim samo kostur jer mi se on čini dovoljno kvalitetan, i ona dva "amortizera" izgledaju kao da neće tako brzo puknut, pa ću se kad odlučim malo morat raspitat gdje po hrv ima dobrih djelova (čuo sam za nešto u Varaždinu, al mi je to stvarno predaleko, sigurno se u Zarebu može nać dobro, jar ovdje u Rijeci ima jedan dućan biciklima, i to veličine kioska...). Što vi mislite koji je najbolji mjenjač, i koji je nekako cijenom i kvalitetom najisplativiji? Ja imam onaj šit od Shimano SIS-a...
Inaće u Zagrebu su ti najbolje trgovine sa opremom za bicikle. Recimo Marko projekt, Keindl Sport, Rog Joma, Ciklo Centar, Fumić bicikli....
Hvala! :)= Citat =:
Poslao: cyberphere
Meni samo prednja felga sa gumom košta 1200 kn. :D
Inaće u Zagrebu su ti najbolje trgovine sa opremom za bicikle. Recimo Marko projekt, Keindl Sport, Rog Joma, Ciklo Centar, Fumić bicikli....
A šta ja mogu, kad sam kupovao bajsu nismo bili baš u najboljoj financijskoj situaciji, pa se nije baš moglo birat...
Al kako sam rekao, čini mi se da je konstrukcija prilično dobra, pa ću ovo ili sljedeće ljeto sve ostalo izmjenit...
A reci mi cyber kolko te je otprilike došla cijela bicikla? :D
Ufff. Puno. Kupovao sam ga u dijelovima jel nisam imao love za sve odjedanput. Ali sigurno je preko 12000 kn. Evo našao sam i sliku
http://web.vip.hr/cyberphere.vip/bicikl.jpg
ja imam khs-a compa, LX/XT oprema, najbolja celicna rama koja se mogla kupiti, radi vec 6 godina ko urica, sada cu ga odvesti na servis u ciklo centar da mi ga postelaju i promjene nesto kaj se istrosilo. mislim kupiti prednju suspenziju, imate prijedlog?
Ovisi za kakvu vožnju ti treba i koliko misliš novaca dati= Citat =:
ja imam khs-a compa, LX/XT oprema, najbolja celicna rama koja se mogla kupiti, radi vec 6 godina ko urica, sada cu ga odvesti na servis u ciklo centar da mi ga postelaju i promjene nesto kaj se istrosilo. mislim kupiti prednju suspenziju, imate prijedlog?
Fiju!!!Koja makina cyberphere!
Moje baciklo je iz peveca za 500 kn sa amortizerima.
Imao sam i ja takvih tri. A uvijek sam htjeo imati opaki bicikl i kad sam počeo zarađivati priuštio sam si jedan :D= Citat =:
Poslao: IggXy
Fiju!!!Koja makina cyberphere!
Moje baciklo je iz peveca za 500 kn sa amortizerima.
Kad ti se taj "istrosi" daj ga meni!:D
oko 1500-2000kn, najradije bi Marzocchija jer je servis osiguran
Onda odi u Rog-Jomu ili Keindl i kupi ovaku kakvu ja imam. Marzocchi MX Comp košta jedno 1600 kn= Citat =:
oko 1500-2000kn, najradije bi Marzocchija jer je servis osiguran
Cijena i je i nije vazna!Moj prijasnji bajk je kostao 150 kn rabljeni!!!Bio je najbolji koji sam ikad imao!
Pa nije uvijek ali uz kvalitetu najčešće dolazi i viša cijena= Citat =:
Poslao: IggXy
Cijena i je i nije vazna!Moj prijasnji bajk je kostao 150 kn rabljeni!!!Bio je najbolji koji sam ikad imao!
http://www.keindl-sport.com/upload/blvd04_3.jpg
kaj velite na ovog 1779 kn, gotovina 1619 kn da li se isplati da toliko za njega
opširnije http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=387
i koja podesavnja ima? rebound? preload? kolko ima frke sa odrzavanjem vilice? kolko ti je tezak bajs? oko 14,15?
jucer sam kupio neke sitnice za bajs, torbicu, senzor za cadencu, i nove pedale(imo sam SPD)
ja imam "biciklista" vec jedno 5 godina si zadovoljan sam . nis mi nije otislo (osim guma :) ) , bajk je totalno u redu imam 21 brzinu , a koristim ga APSOLUTNO SVAKI DAN po ljetu, po zimi svaki drugi(vozim se do tate i oko jaruna)
znam da su role zdravije al se uznojim ko svinja dok prodem tih 6 km