-
mafia problem
ovak mucim se vec tjedan dana i sad mi vise ne pada nist napamet sto napraviti??
nalazim se : nivo lucas betrone 2 (omerta) 10-8
e sad sto mene muci lucas me posalje da istucem onog big stana i ponovo se vratim kod njega eh to sam napravio...sad dolazi problem ...pokaze mi kako se otkljucava automobil thor810 kojeg idem ukrasti u oak hill (narancaste boje) tamo ga cuva jedan zastitar kojeg ubijem ili istucem i on pobjegne ili zalegne ako ga ubijem...al ok ukradem auto i pise mi da se vratim natrag u sallieris bar , onak plavi iks stoji na baru ja dodem u bar pricam s ralfijem koji mi da onaj popis auta sto mogu obrisati i kad hocu na vrata otraga u bar kaze mi da nesto nisam napravio da treba obaviti posao....???mene to muci sto trebam napraviti a nisam ...hvala unaprijed???
...nesto beby away ....pazim vozim polako policija me ni ne zaustavi sve ok ali kad dodem u bar problem al sad vise ni ideja nemam sto nisam napravio pa molim pomoc!!!
-
nisam siguran, ali mozda ne smijes ostetiti auto
-
-
jel je da ne smijes ostetit auto, ili nesto drugo
reci da neko drugi zna ako zapne
-
-
nema nikakve veze s autom nego treba u hobokenu pokupiti lika kojeg treba odvesti u oak hill u jednu kucu jer on zna otkljucati neki sef ....a posto ja nisam isao direktno u u salieri bar nrgo sam svratio do lucasa kad sam istukao stana on mi je rekao da odem ukrasti auto koji odvezem u salieri bar i svaki puta kad se vratim on mi kaze da nesto nisam napravio a nije mi ni spomenio da trebam u hoboken nego samo kaze da trebam u neku milijunasku ulicu svratiti a ja nisam znao gdje je to pa sam se vratiio par nivoa nazad i sad je super jednostavno zato kad vas bertone posalje kod stana vratite se donjega nazad i onda kad vas posalje u oak hil u povratku imate mogucnost svratiti do njega ali bolje ne jer vam nece reci sve u detalje pa produzite odmah u salieri da nebi bauljali bezveze ko ja.... jer mi nije rekao sve sto trebam napraviti eto to je bio problem ...