Imam blzinstaler. Prebacim igru u mob, i kaze mi da je nepoznat format!
Printable View
Imam blzinstaler. Prebacim igru u mob, i kaze mi da je nepoznat format!
Moraš instalirat blz installer, prebacit igru u root directory memorijske kartice izvan svakog folder, pokrenut blz installer i iz njega pokrenut igru koju on pronađe.
Kako prebaciti igru sa kartice na taj root direktorij?
instaliraj sele Q.to ti je kao windows explore.odličan programčić.
imaš kakvih igara u .blz-u.odakle ih skidaš?hvala
Najlakše je pomoću pc suitea, samo kopiraš igru u memory card.= Citat =:
Poslao: Brunek
Kako prebaciti igru sa kartice na taj root direktorij?
Ili instaliraš seleQ, eFilemanager ili FExplorer, pokreneš ga, ideš u Mail (ovisi dal spremaš na memorycard ili u memoriju telefona), i onda malo tražiš po svima onim direktorijima dok ne nađeš .blz igru koju si prebacio. Onda je izrežeš i zalijepiš u početni direktorij memory kartice.
ja sam prebacio .blz igru na karticu i uopce je ne vidim u galerijama (prebacio sam u galerije)!
Nemožeš je vidjet u galerijama jer nije slika ni bilo koji drugi podržani format. Moraš je kopirat u E:/, i onda pokrenut blz installer, jedino s njim možeš pokrenut igru.
Ja sam igru kopirao u blz installer i kliknuo "install", onda mi je mob samo izasoa iz te aplikacije! Gdje moram kopirat (u koji direktorije) .blz file da bih ga mogao pokrenut sa .blz instalerom??
U root memorijske kartice. To je izvan svakog direktorija, tako da bi path igre izgledao npr. E:/igra.blz. Znači nije ni u jednoj mapi nego samo u memorijskoj kartici.
HVALA Gen, uspio sam!
Drago mi je da mogu pomoći!
Eh, sad sam i ja nešto kao skužio, još samo da pronađem blzinstaler i neke dobre igre, a gdje!?
pronaci ces skoro sve .blz igra na http://groups.yahoo.com ! Tam sam je pronasao: Pandemonium, Tony Hawk underground, Sonic, Rayman 3.....
E brunek, a jel problem da mi sendaš na
mail2me@net.hr
i blzinstaller a i neku igru, najbolju što imaš!?
Ako ti se ne da nije bed.
Recimo Pandemonium.
Sve ngage igre su ti preko 5 MB zipane, a sumnjam da ti iskon može primit tolko podataka...
A, nisam znao da su baš tol'ke, ništa onda, bio sam tamo na yahoo stranicama gdje mi je Brunek rekao ali ne kužim gdje da nađem igru, ili blz installer.
imaš igara i blz instaler,a i drugih igara,te emulatora za njih na stranici
http://www.ngageroms.tk/
pokušaj
E Gen Mo, vidi, ja kad u PC Suitu zaplavim u gornjrm dijelu ekrana npr. Sonic.blz file koji ima 3.333 kb, a u donjem dijelu ekrana na njegovoj lijevoj strani gdje je drvo s fileovima samo Memory Card, a u desnom dijelu donjeg ekrana mi se onda otvore direktoriji na kartici od kojih bi jedan trebao biti i Sonic kad ga prebacim, dakle ne neki direktoriju na kartici nego samu karticu otvori se prozor koji kaže-device is not ready, ne mogu dakle prebaciti Sonic.blz file u ROOT kartice, ili griješim!?
Kako se to radi s PC Suiteom, ne bih sad opet tražio neki drugi software da to napravim!?
Mislim da sam uspio, ali morao sam ga zaje...!
:-))
Pazi što želiš jel' bi ti se moglo i ostvariti!
A kako napraviti uninstall Ngage .blz igre, u Manageru se ne vidi nigdje file s igrom, jel moguće da sad moram formatirati cijelu karticu!?
Gen Mo, anyone!?
Ako ti nema igre u uninstaleru, instaliraj neki od file managera, odi u system, apps, pronađi folder s imenom igre koju si instalirao i obriši ga. To bi trebalo sve riješiti.
Tnx Gen, instalirao sam FExplorer, jako mi se sviđa programćić, ima valjda 31 KB !
Sad mogu brisati sve s E:/, jedino što me sad sekira je što vidim i na C:/ neke fajlove iz nekih programa koje sam instalirao na E:/, a po C:/ se bojim prčkati.
Neki programi spremaju važnije dijelove u memoriju telefona (C: ), neke boot i autorun datoteke, al one ne zauzimaju jako puno mjesta, pa rađe nemoj ništa brisat da ne zezneš nešto.