Imam ponudu da dam svoju 6233 i 100eura za 6120 classic? Oba moba su u tip-top stanju. Meni se cini povoljno
Printable View
Imam ponudu da dam svoju 6233 i 100eura za 6120 classic? Oba moba su u tip-top stanju. Meni se cini povoljno
U svakom slučaju povoljno...
Jer koliko sam vidio svoju 6233 cijeniš 700-800kn, al recimo 700 + još 700 nadoplate = 1400kn za 6120classic...
U svakom slučaju se isplati (samo ako je 6120c potpuno ispravan)... :) :thumbup:
definitivno se isplati 6120 ima novi symb i dosta je brz ima ok kameru... definitivno se isplati
Samo me zanima ekran fizicki jel manji od 6233 ili?
Ekrani su tu negdje,ista reza. Definitvno bih mijenjao,pošto 6120 ima sve što i 6233,i još Symbian i videopoziv
Oba ekrana su 2'' znači da ako i je neka razlika u fizičkoj veličini da je nezamjetna (tj nebi je trebalo ni biti) :)
@Balkanac: ako se nevaram i 6233 isto podržava video pozive (samo nema prednju kameru), tj ima 3G ;)
A uz to što je Balkanc neveo, 6120c je lakši, ali ima slabiju bateriju... :( :)
@Ico:znam da podržava 3G prijenos podataka,ali nisam ziher da ima videopozive,eventualno video sharing
ako ti treba hsdpa i symb,zemi,samo zemi...
ali ako ti ne treba,nikako ne bi mijenjao...
slabija baterija,slabiji video,2mpx-2mpx...
ekran bolji kod 6120...
tipkovnica ipak na strani 6233..
+stereo zvučnici kod 6233..dakle ako ti ne treba ono prvo navedeno-onda nemoj bacati pare...100e nisu male pare,u ovo slučaju neisplativo...
6233 ima mogučnosti videopoziva,ali nema prednju kameru...to je sva mudrost
ma 6233 mi je super, samo sto sad skoro svi poceli kupovat tu nokiu od moje ekipe i to me nervira, pa moram uzet nesto drugo
LOL. Pa po meni se isplati (prvenstveno zbog Symbiana i HSDPA), a sad ti procjeni...
tema moze closed, sutra dolazi 6120c:tclosed: