http://www.net.hr/crnakronika/page/2...5/0268006.html
Printable View
presretaci :crazy: ..... bas oni s tim igrackama(:respect: ) mogu ulovit(:D) r1 , cbr1000 .....= Citat =:
BMW R 900 RT i BMW E 650 G.
:banme:
sve se može miki moj...nemoj ti svoju glavu time zamarati.
Nije ovo film...uhvatiće oni koga hoće.
Mercedes C320 CDI
Motor: 3.0 V6
Snaga (KS): 224
Maksimalna brzina (km/h): 246
Županija virovitičko-podravska
VT-880-BF
*****, taj me je naganjao, ali me nije čopio.... Ak je jači, nije brži, ak je brži , ne zna put ;D;D;D
GoGs, pobiga si mu? Sta si vozija?
lajku! :) .........
nijedan ne ide vise od 250, sad ako imas neku kul zuju mogao im bi pobjec i to.. ali radje bi da mi uzmu vozacku radi prebrze voznje nego da se naganjam i onda me na kraju opet uhvate.
A to je? :D
bas bih volio radit kao presretac... ordinirat po autocesti, malo se naganjat, i ljepit kazne majmunima koji se ganjaju
dovoljno je da odeš u traku suprotnog smjera, uspiješ izbjeći škare, i onda ući na nadvožnjak prema zabranjenom ulazu. mislim da je sve jasno. Ja sam bolesnik, a mislim da on nema muda poginut.
Ja sam se kasnije preispitao jer sam ja stvarno normalan. Kasnije sam (nakon 2 tjedna) sletio u kanal 2 metra dubok. Što me ne čudi ni malo
ma hayabusu nebudu ulovili kaj god da vozili... al di će on s bmw-om ili mercedeson ulovit crb 1000 repsol replicu, nema šanse...
Imaju i oni cbr-ku koju vozi frajer sa staze...dakle...
A i ima ih više i to ne samo u autima.
Dakle djeco ne fantazirajte. Nisam ni ja od jučer, i sa autom sam im znao šmugnuti i sa yamahom, ali to nisu bili presretači i nisu bili organizirani već klasični prometnjaci.
To dvoje se ne može uspoređivati...osim ako niste "ghost rider".
pičim po obilaznici o vidis bmw pise kaznu nekom na benziskoj... reko to.. super.. i kad oni kreteni kasnije tog dana idu iz valpova za osijek, i na mostu kod petrijevaca vide nbekog kretena kak je propozidio i okrenu se i krenu za njim i pokupe zenu u skodi fabii i ni krivu ni duznu i razjedbu auto totalka... hehe.. .slavonci ne brini te se... bmw-a nema :)
Ja sam imao "susret" s BMW-om kada sam isao s Mitsubishijem na more, par km su me pratili, isao sam vidjet koliko idu, na kraju sam usporio, stali sastrane popricali, njih je zanimalo kaj ja imam,mene kaj oni :) i tak,normalni momci! :)
Inace nema smisla bjezat, pogotovo na autocesti, ulovit ce te na izlazu :)
Al je fora vidjet kak ide tvoj auto naspram njih! moj je polozio :)
a koji micubiši si vozio??? neku EVO verziju ili???
Starion 2600 ccm turbo
hehe.. stara zvijer... prije '90 sa 150-200 ks pod haubom ak se ne varam....