SIM kartica unistila mob!?
Poštovanje!
Ovak, nisam vjerovao da je to moguće, ali...
Ovaj vikend, isprazni mi se baterija skroz do kraja, i ujutro stavim mobach na punjenje. Napuni mi se i ocu ga upalit, i nista.
Dodje do ekrana Sony Ericsson i stane. I nista! Moram vadit bateriju da bi ga ugasio.
I ok, probam jos par puta i mislim si, odfurat cu ga u EM na servis, ionak ima garanciju.
I danas, posto cekamo jedan vazan poziv, sjeti se cura stavit moju sim karticu u njen mob. Stavi, i vise se ni njezin mob nece upalit!!!! :crazy:
Stavi natrag svoju sim karticu, i opet nista!!
Odem prvo u vip centar da skeniraju sim karticu da vide jel nesto ne stima s njom. Testiraju obje kartice, i navodno je nesto s njima lose, ne daju se popravit i dobim zamjenske. Naravno, SVI brojevi iz sim kartice koji nam sluze ko backup, otisli u q... :rifle:
I sad su mobovi u servisu i cekaju rezultat.
Eto, do dana danasnjeg nisam pojma imao da je moguce da sim kartica sje** mob, ne znam, jel to virus ili koji vrag?!? :wtf:
Sjecam se da je prije koju godinu kolala prica da se moze siemens zaribat ak se neka posebna poruka posalje, al sam mislio da je to budalastina.
Javim vam rezultate. Ak ce mi ih opce rec.
EM ne garantira za podatke u telefonu, a ako se i mogu spasit, kosta 122kn, vip ne garantira za podatke u sim kartici, i kaj sad? Kome se zalit!? LOL
Eto, morao sam istrest svoje frustracije, sorryte. :wall: