Zanima me da li se može javiti na poziv na navedenom mobitelu, a da se pritom ne otvara slide, nego pritiskom na neku tipku? Još nisam skužio da li se može, pa molim pomoć...zahvaljujem! :thumbup:
Printable View
Zanima me da li se može javiti na poziv na navedenom mobitelu, a da se pritom ne otvara slide, nego pritiskom na neku tipku? Još nisam skužio da li se može, pa molim pomoć...zahvaljujem! :thumbup:
Bilo bi glupo da se nemože javiti a da ne otvaraš slide...
Jesi probo stisnut onu srednju tipku? ili možda onu tipku koju stišćeš kad ti nekog zoveš? (mislim mjesto di se ta tipka nalazi, pošto se tipke nevide)
Probao sam stisnut tu tipku, namještavao u opcijama i sve, al nisam skužio...možda zna netko tko ima taj mob, jer ga imam svega 1 dan, a i nemam baš iskustva s LG-jevim mobitelima...
A gle... ako si nestrpljiv, onda se nazovi sa drugog mobitela i polako pritišći sve gumbe... možda otkriješ...
A šta ispod imena (broja) pozivatelja ne piše nešto (tipa odgovori, odbi...) ko što piše na Nokijama?
A ček, dal možeš odbit (prekinut) poziv bez otvaranja moba? Ako možeš odbit, onda bi se mogo i javit...
Ako se nemože, onda mi je to glupo...
brijem da bi se morao moć javiti na poziv pritiskom na "zelenu" tipku, ko kod svakog slide telefona, obicno dolje lijevo...
fakat je glupo ak moras otvoriti telefon da se javis.
I to sam pokušao, al ništa...možda postoje neke fore sa otključanom/zaključanom tipkovnicom, fakat ne znam...= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Izbornik->Postavke->Pozivanje->Način odgovora->;D
I to sam pokušao, postoje 3 opcije, al s ni jednom ne funkcionira...
Cini mi se da se ne moze, moze se jedino direktno javit kad ga otvoris, ili opcija da ga otvoris i pritisnes tipku....
Ili sam glup il je tak :-/
Čovječe, koja glupost... a mob mi se sviđa dizajnom...
Ako se ne može javiti bez da otvoriš mob, onda je to jedan VELIKI minus...
Bez veze...
Hm....da, nit meni to ne ide u glavu, i kad razgovaras ako zatvoris tel onda se prekine razgovor
mogli su to i bolje rijesit....
al je stvar u tome da kad je tel zatvoren tipkovnica je zakljucana, a otkljucava se sa volume +,-
i sad kad je pokusas otkljucat u slucaju kad te netko zove zapravo pojacavas, stisavas zvonjavu :D
:spin:
Točno to kaj veliš...ako je netko skužio neku foru, nek veli...= Citat =:
Izvorno postao DarioB
a jesi uspio kontaktu dodijelit posebnu melodiju?
osim onaj nacin da ga stavis u posebnu grupu?
nema pricanja dok je mobitel zatvoren i to je to.
Možeš pričati na mobitel dok je zatvoren jedino kada ti pozivaš...onda otključaš tipkovnicu, ideš u kontakte i stisneš slušalicu za poziv na kontaktu koji želiš pozvati...al se nemreš javit kad te netko zove dok je slide zatvoren, fakat ćesme...= Citat =:
Izvorno postao ira
Evo za vas koji ne čitate magazin MOBIL prenosim dio texta vezan za temu:
Nadam se da ovo sve objašnjava,ugodno korištenje želim.= Citat =:
Dok je kućište zatvoreno tipke se ne mogu aktivirati,a ako ih se poželi aktivirati u zatvorenom stanju potrebno je dvaput pritisnuti bilo koju tipku za kontrolu glasnoće s lijeve strane kućišta (iste se tipke mogu koristiti i za kretanje po izborniku).Ne napravi li se nikakav pritisak na tipke u slijedeće 4 sekunde telefon automatski isključuje mogućnost korištenja tipki.Iz tog je razloga tipka za završetak razgovora postavljena s desne strane kućišta a ne na prednjoj...
P.S.Taj telefon se doslovno razgrabljuje na prodajnim mjestima TELE2 ovdje u RI.
I ovdje se razgrabuljuje u Zagrebu, ja sam ga morao rezervirati...znači, zaključak je da ne postoji NIKAKVA mogućnost javljanja na poziv dok je slide zatvoren?
da, ja sam u utorak bila u 4 ducana u zg i svugdje su bili rasprodani.ali svom srecom je u dubravi u nekoj maloj prcvarnici bio bas jos jedan za mene.
jel ja nisam dobro shvatio il ti?= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
= Citat =:
ako ih se poželi aktivirati u zatvorenom stanju potrebno je dvapu pritisnuti bilo koju tipku za kontrolu glasnoće s lijeve strane kućišta
pa ne mozes se javit dok je slide zatvoren jer kad ti zvoni mob i pozelis aktivirat tipkovnicu sa tipkama glasnoce one ti tad stisavaju, pojacavaju melodiju poziva
dakle nema javljanja kad je mob zatvoren:closed:
Fora je u tome da kad ti zvoni mob da s tipkama za glasnoću stišavaš i pojačavaš zvuk, odnosno ne možeš ga otključat, a samim time ne možeš se ni javiti...veliki - za LG! :-/= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Ak se fakat ne mozes javiti bez otvaranja slidea, to je fakat nesto najgluplje sto su smislili do sada!
Telefon super izgleda, ali ovo mu je beskrajno veliki minus!
nemoze se kontaktu nikako samostalno dodati melodija nego samo grupama i onda dodavati kontakte u grupe...isto jedan minus ali ajde prezivio budem to :D= Citat =:
Izvorno postao DarioB
i da nisam skuzio dali se moze staviti mp3 zvuk za poruku??
zna netko mozda
ne znam kako vama, al men ovo smrdi samo na relativno lijepu estetiku, a ostale funkcije, uključujući i software, kao da su radili specijalci iz čečenije. pa ima li išta na njemu da valja osim vanjštine?
i ja ga imam,i općenito mob puno bolje izgleda nego pto je iznutra dobar