Cuo sam da kod onih mobitela kojima je recimo ogranicena max. memorija do 1 gb kada bimo stavili karticu od 4 da se onda dosta rusi sustav (recimo k610). pa me zanima da li je to istina i da li onda postoji neki soft za to rijesit?
Printable View
Cuo sam da kod onih mobitela kojima je recimo ogranicena max. memorija do 1 gb kada bimo stavili karticu od 4 da se onda dosta rusi sustav (recimo k610). pa me zanima da li je to istina i da li onda postoji neki soft za to rijesit?
Istina to se dogodilo k750 (barem meni) ubacio memory stick pro duo od 2 gige =R.I.P
Pogledaj na http://www.topsony.com firmware za k610
Veoma bitnu ulogu vrsi softver ;) ako imas stariji tu je npr.dozvoljeno 1GB, u nekom novijem i 4GB, sve zavisi od toga da li se pojavila veca memorijska i kad je izbacen softver ;)
na v630 imam najnoviji soft sa sonyericsson.com da li bi mi na njemu stimalo s obzirom da ne znam kada je izasao taj soft
k750 ima (barem sam tako procitao na usporedbi) i inace sporiji soft
U galeriji i multimedijalnom dijelu je spor, usporedio sam ga sa W810i koji reagira trenutno, al u ostalim akcijama se trenutno odaziva i tu nisam primjetio nikakvu sporost. Još kad nebi bilo onih animacija menija, scrollanja i sl...
E sad neznam kako K610 reagira, al sigurno je bolji po tom pitanju. Za kartice ti neznam reći jer koristi M2 kartice koje nisu iste kao MemoryStick..
Evo jedno hipotetsko pitanje: kada bi kupio k850 i na njega stavio karticu od 4 gige, jel bi mob štekao ili bi normalno radio? Nadam se da ne šteka s obzirom na to da je to jedan od najnovijih SE-a na tržištu :-/
Mislim da bi stekao :) mozda kartica i ne bi radila :) jer verovatno da su u prvoj verziji ubacili podrsku za 1GB ;)
Mob ti ne bi smio štekati u radu, ali pristup kartici prvi put bi rezultirao smrzavanjem moba na nekoliko sekundi dok on to sve loadira. Kad otvori karticu prvi put, kasnije ide brže. Ovo smrzavanje se pojavljuje kad upališ mob, kad ga odspojiš od PC-a, a u manjoj mjeri i kad pristupiš prvi put meniju (dok loadira ikone i sve).
O, ma ***** im sve... Nakon 4 godine evolucije mobitel ne može primiti više od 4 gige bez štekanja? Čini se da ću morat štedjet s memorijom kad kupim taj strojček... :-/ Ma probat ću za mjesec-2 kad doim taj mobitel otić u dućan i tražit da mi da karticu od 4 gige te da uživo probam dal prima tak velik kapacitet... Ak ne, morat ću se zadovoljit sa 2 gige.:hrv:
v630 je jedan od novijih mobitela tako da bi sve trebalo raditi,pogotovo ako imas najnoviji soft i to sa sony ericssonovih stranica= Citat =:
na v630 imam najnoviji soft sa sonyericsson.com da li bi mi na njemu stimalo s obzirom da ne znam kada je izasao taj soft
Ne bi reko... Prema najsvježijim informacijama, w910 i k850 podržavaju memorijske kartice do 4gb : http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...e=pp&pid=10868= Citat =:
Mislim da bi stekao mozda kartica i ne bi radila jer verovatno da su u prvoj verziji ubacili podrsku za 1GB
zna netko za v630?