Trebam preporuku preklopnog mobitela. Bitno je da ima 2 Mgpixela kameru i da je tanak,ne više od 17-18 mm. Cijena ne smije biti previsoka (nov mob. ne polovan).
Hvala.
Printable View
Trebam preporuku preklopnog mobitela. Bitno je da ima 2 Mgpixela kameru i da je tanak,ne više od 17-18 mm. Cijena ne smije biti previsoka (nov mob. ne polovan).
Hvala.
hm dali kupujes u oglasniku ili u trgovini.....ak kupujes u oglasniku pogledaj samsunga e780...http://www.gsmarena.com/samsung_e780-1617.php
preporucio bih Samsung D830.nekoliko sam ga puta koristio nakratko i mogu reci da je prilicno dobar.ima dobru kameru,jako je tanak,a najvise me se dojmio fantastican ekran.:respect:
@sonyck,kupujem novoga,ne iz oglasnika. btw. svi se Samsunzi mogu kupiti u Wondertradea?
@zerobravo - EF81 mi je bio prvi izbor,ali nabaviti ef81 je nemoguće
@vepar - jako dobar mob. :)
I ja sam isto za Samsung D830! Tanak, vrhunski ekran, dobro izgleda...
nokia n76 i neces pogrijesiti
Ja sam za D830.....:hrv:
BS EF81 odličan je mob s izgledom i specifikacijama a i ima sve što tražiš! stoga zero potpisujem! negdje ga ima za nabaviti sigurno
btw do koliko love kupuješ mob?
Danas sam vidio N76,preskup mi je i prevelik je,ogroman.
@pbreaker - da mogu,odmah bih sad svoju N73 mijenjao za EF81 (uz doplatu naravno),ali mislim da je praktički nemoguće naći EF81. U T-mobile,Vipu ili Tele 2 ga nema,a u oglasnicima rijetko,jaaaako rijetko...
Mob do max. 2000 -2500 kn,naravno,novi iz dućana.
ako mozes pronaci D830 svakako razmisli.N76 je mozda bolji,ali i daleko skuplji.;D
N76 strašno izgleda mada ga nisam vidio u živo. Ako ne on onda D830... ;D
ef81 je jedan od najkvalitenijih mobova koje sam ja imao,ali soft je ispod svake razine shvačanja dobroga...moto v8,znam da je ima na crno za 2500kn...
a od druih preklopa,ne znam...6131 je fenomenalan odabir za budget mob..n76-loša ,loša izrada...-to nikako..
eventualno neki samsung...d830 bi možda bio sasvim ok izbor...
[QUOTE=Night Rider;665458]N76 strašno izgleda mada ga nisam vidio u živo. Ako ne on onda D830... ;D[/QUO
n76 kad ga stavis na stol u kaficu nema osobe koja ga nece pogledati i pozeliti uzeti u ruke,samo sta me najvise iritira ostaju packe od prstiju na vanjskome zaslonu
[QUOTE=THE NO;665259]Danas sam vidio N76,preskup mi je i prevelik je,ogroman.
i meni je u pocetku bio prevelis(sirok)ali navikao sam na njega,moja preporuka
radi kaj hočeš ali i ja preporučam n76....
mozda novi u300,tanak,super ekran...