-
GTA:Vice city modding
MOJ FREND IMA ISTO GTA VICE CITY, ALI KOD NJEGA SU AUTI BMW, MERCEDES, OPEL, AUDI. A KOD MENE ONI OBIĆNI. DAO SAM MU DA MI SPRŽI TAJ NJEGOV CD I KAD SAM PROBO AUTI SU ONI STARI NEMA BMW,OPEL,.. JEL ZA TO MOŽDA POSTOJI NEKI KOD ILI RADI SAMO NA KEKIM KOMPJUTORIMA. MOLIM POMOĆ
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
-
...najvjerojatnije ima patcheve za ta auta...pitaj odakle mu....il potraži na netu...
...ja upravo skidam patch za 40 originalnih(realnih) auta sa ovog linka -> http://freecache02.archive.org/cgi-b...vicecity21.exe ...
...javim ti sutra dal radi...
-
Eminem, ovo je samo patch da pokazuje imena auta realna, al nisu dodatni auti, svi su isti kao prije. Recimo Infernus je Lamborghini Diablo, Cheetah je Ferrari F40 itd...
-
a jesam ja konj sad sam stavio ovo sranje i nece mi uc u igru....
-
-
Coma na ovoj stranici file ima 166.4 MB, a ovo što je Eminem napisao ima oko 3.5 MB, tako da bi ovo od 166 MB moglo stvarno dodat nove stvari...
-
istina, na to sam i gledo. kolko ja znam da ti novi most, nove aute,WTC neznma dalje, pise tamo
-
..."gen",da,tu su dodaci za *prava* auta...ono što sam ja naveo je samo nadogradnja za taj Ultimate Vice City v2.0...tj. to je v2.1...sa njom dobivaš imena auta jer u v2.0 nisu napisana...
...možda sam blesav,al ja skidam taj Ultimate od 166 MB :D...i to sa Dial-up modemom K56...a tek sam na 23 MB...ko će dočekat kraj...
-
Skidam ga i ja! :D
Doduše s GetRightom pomalo svaki put kad se spojim ne net, trebat će mi jedno mjesec dana da ga skinem!
-
ja sam pokusao downlodati taj fajl na linku, koji je coma dao, al me trazi da se registriram, a registracija kosta!! Jel zna netko gdje se moze to skinut for free??
-
...ja sa FlashGetom...sad sam na 42 MB...
..."brunek",probaj ovaj link -> http://dl1.dc.ferrago.net/mods/gtavi...evicecity2.exe ...i ja sam se namučio dok nisam našao bez registiracije i sl. sr*nja...
-
"Eminem", hvala upravo downloadam sa tog linka.
evo ja ga skidam sa 128kbps, pise mi da trebam cekat 3:15h, bit ce ovo duga noc! Javim vam dojmove kad ga skinem (ako ga skinem)!
-
nadam se da imas download manager :)
-
...stao sam na 88 MB...imam još toliko,poludit ću...
..."brunek",uvijek na usluzi(naravno,ako mogu pomoći) :beer: ...
-
ja sam tek na 50mb :(, eminem, stici cu te ja!
-
-
Ne coma, samo GTA freakovi! :D
Meni je tek na 46 mb, estimated time left : 7h :( :(
Ja ću to par mjeseci skidat... :( :(
-
i ja bi to skido da imam instaliran gta priznajem, a necu ga instaliravati jer cu morat formatirat dsk uskoro (to govorim vec dugo :))
-
da kaj jel neko skinuo to ili nije......
-
...na 154 MB :D...još oko sat i po...
-
...skinuo sam...sad samo da isprobam...
-
-
Ajd Em piši, opisuj, screenshootaj!!! :D
Dal se onda isplati do kraja skidat ili ne?
-
...mogu reći da se isplatilo...zasad samo jedan shot,a poslije ću stravit više,kad skupim više auta na vrpu... :D...
-
kaj sve novo dobijes, sve novosti ocemo skrinsotane!!!
jesu auti brzi i bolji od originalnih?