Trazim neki konvertor koji ce samo smanjiti velicinu pjesme tj. prostor koji ona zauzima, ali da ne gubi puno na kvaliteti......
Iz mp3 u mp3
Printable View
Trazim neki konvertor koji ce samo smanjiti velicinu pjesme tj. prostor koji ona zauzima, ali da ne gubi puno na kvaliteti......
Iz mp3 u mp3
mislim da bi to mogao cool mp3 converter.
downloadaj i kupi One Click Audio Converter najbrži, najbolji ( točno ono što ti tražiš ) možeš pretvorit iz i u mp3,wav,ogg,wma... samo smanji bitrate tj stavi custom i odaberi između 96 ili 112 kbps
za to ti je najbolji ImToo.
bilo koji konverter od njih ti to moze.
http://www.imtoo.com/
itunes - po meni
svako ce ti preporucit drugi konverter ... uzmi onaj koji se moze crackat i ima vise opcije kodiranja ... a ovih savjeta se drzi kojeg god uzeo
btw ja preporucam cool edit 2 pro , imas stvarno puno toga za podesit i mozes mp3 stvarno jako iskompresirat a da ne gubis puno na kvaliteti zvuka ....(ak oces uploadam ti installer i crack)
to nemože bit mostwanted npr neki program ga smanji na 112kbps i neki drugi program ga smanji na 112kbps kvaliteta će bit ISTA... nemože neki program na 112kbps smanjit i da kvaliteta bude bolja jer upravo taj bit rate označava jvalitetu pjesme...
Ne bi se baš složio s tim..
Bitrate u prvom planu definira veličinu fajla. Imaš bitrate, imaš trajanje pjesme - lako izračunaš veličinu fajla (naravno, s malim tolerancijama).
Ono što utjeće na kvalitetu pjesme je frekvencijski raspon i codec, tj kvaliteta kodiranja. Ako srežeš frekvencijski raspon na 16kHz dobit ćeš osjetno lošiju snimku.
Mono i stereo ne utjeću na krajnju veličinu fajla.
Ono što je poanta ove teme je da se file size smanji na što je moguće manji, a da kvaliteta ostane kolko-tolko zadovoljavajuća. U prvom koraku moraš smanjiti bitrate jer on utjeće na file size. A tu dolazimo i do koraka koji codec odabrati (ako ti mob nije ograničen samo na mp3). Po meni je najbolji AAC+ jer stvar na 24kbps rastura doslovno konkurentske formate (poslušajte ovaj primjer pa prosudite).
aac+ je dobar to znam al neki mobovi su ograničeni na mp3... ti na mobu nemožeš osjetit razliku između 112 i 320kbps tak da lobodno staviš na 112 ali na slušalicama s pojačanim equilazerom na 96kbps se osjeti malo krčkanje basa..
win lame, najjednostavniji i po meni jako dobar
IM too ti je najbolji...ja ga koristim već godinu..i više
McFunsoft Audio Studio
za konventiranje veći izbor foramta aac,wma,ogg,mp3,gsm i može se izabrati
da se konventira za cd kvalitetu,r3mix,phone,radio,