SDES mi nikako ne prepoznaje sx1. Sve skupa instalirao, ali nešto mu se ne da ga očitat. Ako neko zna molim neka pomogne. By the way kabel je originuinal Što se tiče šugavog softvera to je prva koje je izašla.
Printable View
SDES mi nikako ne prepoznaje sx1. Sve skupa instalirao, ali nešto mu se ne da ga očitat. Ako neko zna molim neka pomogne. By the way kabel je originuinal Što se tiče šugavog softvera to je prva koje je izašla.
Možda da pokušaš USB uključit u neki drugi USB port na kompu?
ako imas v5, onda je lako moguće da je to problem. Mislim da je i damgol imaop problema sa spajanjem s tom verzijom.
Odi do siemensa da ti ga podignu na noviju verziju.
a mozda kabel ne valja... neznam, najbolje da odes do njih pa ce ti oni to srediti an ovaj ili onaj nacin...
ja isto nisam uspio spojiti preko usb kabla sx kada sam ga imao na testu...
Pokušaj sa SDE v.267 . Mislim da ju Picika ima na svojoj stranici. Ili sa Data Suite.
ovo je od picike strana: www.siemens-java.com
hvala na odgovorima. Uspio sam. Skino sam sa s neta fw 10. Kad ga pokreneš pojavi se drajver tako da ga sustav poslije može prepoznati. S petice sam skočio na desetku i više nema problema sve sada radi.
Znači ako neko ima problema neka skine update pokrene ga i kad sustav prepozna novi hardwer pokrene driver koji se pojavi u istom folderu sa updateom.