Tek sam dobio ovaj tel i stvarno je dobar ali jedna stvar mi nije jasna;kad dobijem sms poruku,ne ispisuje naziv kontakta vec samo broj iako je taj kontakt vec memorisan u imenik telefona?
Printable View
Tek sam dobio ovaj tel i stvarno je dobar ali jedna stvar mi nije jasna;kad dobijem sms poruku,ne ispisuje naziv kontakta vec samo broj iako je taj kontakt vec memorisan u imenik telefona?
dok je mobitel u stanju čekanja utpikaj:
*#0000#
pa vidi što će ti napisati (tj koju verziju softa imaš)
Ako ti piše V 7.13.xxxx
onda pogledaj ovu temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=44353
To je ta verzija..Hvala!
Ja imam sličan problem, u imeniku imam broj tipa +385 98 123 4567, i kad god me zove i li šalje poruku taj broj nikad mi ne prikazuje ime!?
Događa se i s drugim brojevima, ali ovaj sam baš pimjetio jer me najčešće zove, i kad a ja uzvratim pozive iz propuštenih poziva opet mi ne piše ime!!
imam zadnju verziju firmwarea
Evo i kod mene na 6120 isti problem. A ovo mi je prvi symbian, i pojma nemam kako to rijesti. hlp :)
primjer i kod mene .... imam t-mobileov zadnji soft (nisam mijenjao code) i kad dobijem recimo poruku sa novog broja , unesem taj proj u imenik, dodam ga kao novi kontakt sa pridruženim imenom, jel.... ali u popisu poruka i dalje je ta poruka pod brojem a ne pod kontaktom koji sam uneo u imenik .... tek iduća poruka sa tog broja će pisati pod imenom koje je u imeniku (ako ste me skužili malo sam smotano ovo sročio .........:crazy: )
@iwek: to ti je tako normalno, još od nokije 6600. tako mi je bilo i na 6600/6630/n70/n73/e50
Jednostavno to nemožeš promijeniti... :-/
ali zato kad jednom upišeš taj broj u imenik, kod svake iduće poruke će ti prikazati ime kontakta...
Kod S40 nokija (6233/6280/8) kada ti dođe sms od nekog "novog" broja, i kad taj broj spremiš, odam ti se u poruka promijenit, tj umjesto broja piše ime kontakta...
BTW: dobro si sročio... uspio sam shvatit... samo neznam dal sam ja dobro sročio... ;)
Ja stavljam brojevima iz imenika +385. Neki vec imaju to, a puno ih i nema tak da imam posla.
Ljudi me zovu, ja se javljam a da nemam pojma ko me zove dok ne cujem glas. Dobro je jos dok zove, skuzim ko je, al ak posalje sms, onda gledam ciji je ovo broj sad.