jos malo cu produzivat ugovor na tele2...
pa me zanimaju prednosti i nedostatci ovih mobitela?
koji mi preporucate...
molim nekoga tko ima koji od ovih modela da nesto napise...
Printable View
jos malo cu produzivat ugovor na tele2...
pa me zanimaju prednosti i nedostatci ovih mobitela?
koji mi preporucate...
molim nekoga tko ima koji od ovih modela da nesto napise...
Evo ja bi ti u ovom slucaju uzeo LG KE 800 zato sto meni izgleda ljepse(subjektivno) a i ima bolju kameru sa autofokusom dok je na strani nokie softvare i veca mogucnost personalizacije,jos treba spomenuti da KE 800 ima vise memorije 40 mb dok 7373 ima 3-4mb...na ke800 treba vremena da se privikne na ove tipke na dodir.
ja bih se slozio s ovim.mislim da je LG u prednosti.ima 60mb interne memorije,kameru sa AF-om i vrhunski ekran 240x320.
hvala vam na odgovorima...
a sta tocno znaci da je kod nokie bolji softvare?
ne zelim opet kupit neko smece od mobitela i stvarno se zelim dobro raspitati...
kad sam uzimala pretplatu uzela sam benq siemens c81..i mrzim taj mobite...bio je na servisu vec par puta, sami problemi..
nije mi jasno jedino zasto nokia ima toliko visoku cijenu?
nokia je na produzenje ugovora 945kn, dok je lg 595 kn...
Nokijin softver je prilagodljiviji,logicniji i jednostavniji.vrlo jednostavno i ako je to vazno,7373 je u prednosti.
Ma mislim da ti softvare od LG-a nece toliko smetati ali ima par boljki,nisam siguran pa ako netko zna nek me ispravi...nemos stavljati svoj ton za poruke,nemos stavljat teme na mobitel i tak to kod nokie sve mozes ali u ovom slucaju uzmi LG jer je jeftiniji a bolji izbor:beer:
hvala, hvala, zlatni ste...:beer:
i samo jos jedno pitanjce :tomato:
znam da gnjavim...ali... zasto je LG KG810 skuplji od KE800...
meni je on ovako privlacniji izgledom, ali vidim da ima visu cijenu, a slabije funkcije... :confused:
evo ti usporedba modela : http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1690
lg ima više svoje memorije , puuuuno moderniji dizajn (po meni barem , ove njoke mi se nikad nisu sviđale) ali ja se nisam mogao naviknit na touch tipke ....
a što se softa tiče recimo na lg ovoj čokoladi (neznam jeli to ovaj model) naprimjer nisi mogao listati slike jednu za drugom (kad otvoriš jednu fotku i onda strelicom pićiš dalje) nego se svaka morala posebno otvarat .... meni se od takvih promašaja diže kosa na glavi ....
mislim da lg je dosta bolji i što se specifikacija tiće i dizajna,debljine i svega!
sve u svemu uzmi lg
iako ne volim LG njega preporucam,ali ni nokia nije losa.:respect: