Kaj mislite kaj bi trebalo promjenit u vašem gradu ?:closed:
Premjestio sile u odgovarajucu temu
Printable View
Kaj mislite kaj bi trebalo promjenit u vašem gradu ?:closed:
Premjestio sile u odgovarajucu temu
Kako ko u kojem u mom naravno gradonacelnika!
btw: Dobro nam dosao! :)
...građane???
i u mom gradonačelnika...
...ja bi i grad promjenio... :D
srecom gradonacelnik , onaj hercegovac koji bezi od policije, super je primjer stvarno , je promjenjen... neznam , ja bi stavio vise mjesta za parkiranje,cesce tramvaje ponoci, vise cura vani.
heh šta treba, treba uvest one besplatne bicikle kaj se njima poslužiš pa vratiš besplatno (baš me zanima da li bi opstalo više od 1 sata) :D;D
...to nije ni u Nizozemskoj prošlo... ;D
bio mi frend u Amsterdamu, kaze da se tam SVI voze biciklom , cak i zastupnici oni i face neke i svi, i da imaju svi neke sugave bicikle, al da ih vezu sa 3 lokota
sa tri brzine
...kad bi moje selo imalo gradonačelnika ;D...
Kad bi mi u Splitu još i znali tko nam je gradonačelnik - u četiri godine četiri gradonačelnika, a sve sami stručnjaci... :D
A sto nestavite Gorana Miskulina.= Citat =:
Poslao: Eminem
...kad bi moje selo imalo gradonačelnika ;D...
...on bi bio selonačelnik... :D
Sto promijeniti u mom gradu?Trebalo bi uvesti ....ERROR MISSION IMPOSIBLE
U mom gradu sve treba ostavit kako treba....samo ja moram iselit iz njega:)
U Smrad Citiyu (čitaj zagreb) bi trebalo mijenjat direktora Dinama,ili štaliveć onaj seronja Zdravko Mamić radi........zatim gradsku upravu,gradonačelnicu....baba nema pojma.......do gradonačelnika...ma bogtepitaj štaveć ne.....
I na kraju,pozvat binladena da nam pripremi nuklearni vatromet za dan zagreba..........
on je dopredsjednik :mega:= Citat =:
Poslao: Daniel Morales
U Smrad Citiyu (čitaj zagreb) bi trebalo mijenjat direktora Dinama,ili štaliveć onaj seronja Zdravko Mamić radi