dilema!!!
sta vi mislite????
da cujem vase "za" i "protiv"
Printable View
dilema!!!
sta vi mislite????
da cujem vase "za" i "protiv"
Sve ovisi o tme što ti treba. Ako ti treba smartphone, onda je najbolja 6600. Ako želiš slušat mp3, onda je 6230.
6600 ima veći ekran, više funkcija, bolji ekran (ako izuzmemo mrtve pixele), smartphone je, nema stereo izlaz itd.
6230 ima manji ekran s jednakim brojem bojam, ima stereo izlaz, manja, a ostale su funkicije uglavnom iste...
Uzmi 6230
kakvo je stanje sa baterijama?? cujem da na 6600 izdrži jedan dan....
ma daj ko ti se to zlago, može zdržat jedan dan ak baš full tipkaš i hebeš po njemu...= Citat =:
Poslao: enigma
cujem da na 6600 izdrži jedan dan....
Istina je. Izdrži jedan dan, maksimalno dan i pol. Ako ti to ne smeta i ako ti ne smetaju dimenzije definitivno uzmi 6600 jel ti nikad neće dosaditi. Vjeruj mi. Ako hoćeš šminkerski mobitel sa dosta funkcija (puuuno manje od 6600) uzmi 6230. Ali kad jednom isprobaš smartphone više se nikad ne bi vratio na "običan" mobitel= Citat =:
Poslao: kinfa
ma daj ko ti se to zlago, može zdržat jedan dan ak baš full tipkaš i hebeš po njemu...
tu istu dilemu sam imao i ja i na kraju sam uzeo 6600, super sam zadovoljan.
Ako nemaš unutra mmc, ako staviš niže osvjetljenje, i malo ga koristiš, može izdržat i do 4 dana. Ali ako puno prčkaš po njemu, izdrži dan, dan ipo, ipak je to smartphone, koji pije puno baterije (i ekran, i procesor, i td.)...= Citat =:
Poslao: enigma
kakvo je stanje sa baterijama?? cujem da na 6600 izdrži jedan dan....
Ali ni na 6230 ne izdrži puno dulje...
ja sam kupio N6600 i nikada vise necu uzimat mob koji nije smartphone! Fakat nikad ne dosadi!
Ja svaku noc punim svoju 6600,al mi nije zao.JGlas dajem za 6600,mada je dobitna kombinacija OBA!!! :)
Iako nisam isprobao nijedan od ovih mobitela,
preporučam ti 6600, jer je to ipak SmartPhone,
Cini mi se da ce biti nekako "dugotrajniji" nego obicni mob.
Sto se tice baterija, nije ti valjda neki problem punit ga svaku noc, zar ne ? Jedan dan baterije ti je cist dosta ak stalno punis...
Odlučio sam nakon dugo vremena kupiti novi mob. i dvoumim se između ova dva. Budući da nisam baš u toku, može li mi netko reći cijene za ova dva modela.
U dućanima i na crno.
Hvala!
Za ducane ti je najbolje pogledati www.vipnet.hr
, a za na crno, www.oglasnik.hr .
ma sto ce ti smartphone ja sam za 6230 ljepsa je po meni a i nebi mi se dalo punit ga svako veče
I ja sam se na kraju odlučio za 6230, puno je ljepša od 6600, ali nije to jedini razlog. Bit će vremena i za smartphone...
i ja cu kupiti 6230 i na jednoj stranici sam vidio da on nema neku opciju voicememo sta je to kakva je to opcija zasto sluzi
ja glasam za 6600
vlasnik sam n gage-a i kako kaže u prethodnom postu symbian nikad ne dosadi.
nikad više nesymbian,
nikad više monokromatski ekran
nikad više bez mmc ili slične kartice!