više o tome na :
http://www.iskon.hr/za_kucu/brzi_int...efon/iskon_duo
Printable View
više o tome na :
http://www.iskon.hr/za_kucu/brzi_int...efon/iskon_duo
uvauuu...opako al to nije sigurno moguče u Splitu jeli?
Cijenjeni forumaši.
Ja sam nažalost nasjeo na ISKONduo ponudu i početkom 5. mjeseca su mi njihovi partneri u OS firma jeware priključili istu.
Dobio sam Speedtouche router sa Wifi-em i brzinu od kao 10Mbita što je bila utopija ali je ipak išla oko 8,2 što i nije loše.
No od samog početka su se znali dešavati padovi sustava i bio sam bez telefona i neta po nekoliko sati i to poprilično često dešavalo sa tendencijom povečanja broja tih padova.
Sve sam prijavio njihovoj SZK a te iste pozive morate plačati, i podkraj kolovoza su mi poslali tehničara iz jewrea u kuću.
Isti je ustanovio da mi je kućna instalacija loša te mi je isti djelatnik o mome trošku i sa njihovim materijalom razvukao istu .
E tada počinje, situacija glede valitete linije se drastično pogoršala i sda dobikem van jedva 2Mbita i stalne padove a oni se više na moje pozive ne javljaju.
Vi zaključite sami da li treba uzeti ISKON ili ne.
to sve ovisi o lokaciji. naravno da moze biti do infrastrukture. Ja dobivam u petak pa cemo vidjeti kako u zg funkcionira. Meni kolega kod njih radi i ima kod kuce njihovu liniju i nikakvih problema
Ajde javite kako stvar funkcionira jer bi si i ja mozda uzimao s obzirom na cijenu.
Za zagreb mi to treba i dostupno mi je.
Cijenjeni forumaši!
Ruke dalje od ISKON-a, ja sam to na svojoj koži nažalost doživio i iskusio.
Prvo usluga je užasno nestabilna i sklona stalnim padovima, bez obzira na kvalitetu lokalne petlje i kućne instalacije.
Kada veza pukne satima se neće ponovno uspostaviti.
Koriste krajnje nekvalitetnu opremu, i istu sam informaciju imao prigodu da provjerim.
Korisnička služba im je potpuno bezkorisna i neučinkovita.
Kod duo usluge osim minutaže za razgovore se naplaćuje i uspostava poziva a i promet na broadband vezi izražen u MB jer se koriste VOIP uslugom a ne normalnom POTS centralom.
To je dragi moji čak i kazneno djelo!!!!
Ako se probate žaliti stavljaju vas na tzv. CRNU LISTU i doživljavate stalne probleme u korištenju usluge!!!!
Ja ću čak platiti da ih se riješim jer ne mogu više trpiti njihove gluposti, svakako prelazim na OPTIMA telekom a iz razloga što koriste klasičnu i kudikamo stabilniju uslugu sa ADSL splitterom.
Ja vam ovo sve stvarno pričam u najboljoj namjeri da se i vi ne opržite skupo kao ja.
usput im je kapacitet prema vanjskim vezama totalno zakrćen i malo-malo na određene destinacije na netu nemate pristupa ili je isti vrlo otežan.
ja bih se na tvom mjestu suzdržao od ovakvih ocjena. čisto sumnjam da je kazneno djelo, ako su i iskon i još nekoliko providera dobili od države koncesiju za uslugu na toj i takvoj tehnologiji. ne radi iskon na crnjaka i ne radi iskon drugačije od amisa, metroneta, optime koji isto imaju usluge na toj tehnologiji koje funkcioniraju na istom principu.
'klasična i kudikamo stabilnija' je stara ADSL tehnologija. a ukoliko istu optima još koristi (osim na trafficu koji im ovisi o t-comu kao pružatelju linije, a oni pružaju samo promet - ona priča o dva računa), sigurno je to na putu ka izlaznim vratima i uvođenju ADSL2 tehnologije. a to što ti vidiš problem sa VoIP-om kojeg cijeli svijet koristi i smatra ga tehnološkim napretkom jer snižava cijenu, a s druge strane unazad koju godinicu je i rad na algoritmima za QOS tu uslugu unaprijedio do razine da ne osjećaš razliku u odnosu na klasičnu komutaciju kanala.
naravno, ako ti imaš problem sa svojim instalacijama, ili tvoj provider sa svojom opremom, tvoj doživljaj je drugačiji. ali to ne znači da je tehnologija loša, niti znači da je to izvan zakona.
evo vec neka 4 dana korisitm iskon duo surf i nema nikakvih problema, niti sa telefonom niti internetom. sve je stabilno
Poštovani administratore!
Ja nisam neuki i informatičko nepismen čovjek, a što vi svi koji zapadnije od Bjelovara i dalje za nas koji živimo na istoku nažalost mislite.
Cijenjeni gospodine, sukladno ugovoru koji sam sa tvtkom ISKON potpisao ne smije mi se naplačivati internetski promet na ime telefonskih razgovora a to gospoda čine, zašto ja ne znam. Možda to čine samo u Osijeku, ja i to ne znam a i ne želim da znam.
Cijenjeni, što se tiče ADSL2+ protokola to nije vezano uz ADSL dijelitelj već uz router/modem i DSLAM uređaj koji je ugrađen u centralu/čvorište.
ISKON, Amis i Metronet radi financijske uštede se ne koriste klasičnim POTS uređajima u centralama jer bi korištenje istih morali plačati HT-u već se koriste VOIP uslugom a imaju jednu glavnu centralu na jednom mjestu dok zvukove u slušalici a mislim na zvuk slobodne linije, zauzeća i sl. simuliraju računalno.
Usluga sa POTS govornom komunikacijom je kud i kamo stabilnija i praktično potpuno neovisna od web komunikacije dok u slučaju gore navedenih operatera to nije tako.
Što se tiće instalacija, gosdpoda iz tvrtke ISKON su mi razvlačili istu i to nisu na moju žalost učinili kako teba a uredno su je naplatili i sada peru ruke od toga uz opravdanje da oni sa tom firmom koju su oni poslali kao više ne surađuju i da se tu ne može ništa a to su riječi gđice. Premuš iz ISKON-a.
Koristili su se kabelom pogrešne tj. nedovoljne kvadrature koji je gušenje na liniji još više povečalo.
Tome ja nisam kriv, oni su i to je ČINJENICA.
Iz ovih gore navedenih razloga a to je samo dio njih, na moju žalost ima ih još, je proizašla moja preporuka za korisnike da ne koriste istu i nažalost moja preporuka vrijedi samo za grad Osijek i okolicu a sada ću da objasnim zašto.
Ja stvarno nemam ništa protiv ZG-a i ostalih zapadnih krajeva naše domovine ali nažalost se ispostavlja da sve kudikamo bolje funkcionira u ZG, VŽ, KA i ostalim divnim gradovima naše zemlje i to velika nepravda koja izaziva veliki revolt kod ljudi u istočnim krajevima naše domovine.
Cijenjeni administratore, uvjeren sam da su vaša iskustva u vašem kraju potpuno drugčija nego ovdje, u Osijeku nažalost još ima djelova grada i to u strogom centru u kojima čak ni signala na mobitelima nema i to ne mislim na mikro lokacije, mislim na cijela naselja.
Iskreno se nadam da će jednog dana ipak doći do nekih pozitivnih pomaka unutar HT-a i to mislim na sve 3. telekomunikacijske kompanije unutar HT-a a kojio će poboljšati situaciju u našim krajevima a na radost korisnika.
Opet napominjem, moja preporuka za nekorištenje ISKON-a i njihovih usluga vrijedi samo za grad OSIJEK jer uvijeren sam da je drugdje bolja situacija.
S dužnim poštovanjem i nadom da se niko neće naljutiti, pozdrav.
na početku samo jedan detalj - ne želim da mi se itko na forumu obraća sa 'vi' i slično. dok se razgovaramo, funkcije na forumu nisu temelj za to.... tako da od sada želim da smo na 'ti', nadam se da je to ok.
a sad dalje na ovo što si napisao...
prvo, primijeti da sam citirao samo dijelove tvog posta i ciljano na njih dao komentar. nisam tvrdio nigdje da nisi u pravu što se tiče kvalitete usluge tvog operatera prema tebi, naprotiv - sretno ti bilo da to riješiš i da dobiješ kvalitetu koju bi trebao imati.
što se tiče naplate prometa za telefoniranje - provjeri još jednom podatke na računu i u DSL routeru na kraju mjeseca. naime, i ja na svom routeru (amis - voip) isto imam podatak o ukupnom prenesenom prometu, ali imam i odvojeno podatak samo o internet prometu. ja vjerujem da i u centralama također imaju odvojeno podatkovni promet od voipa, te da za naplatu prijenosa podataka bilježe podatkovni, a voip tarifiraju na drugom serveru po cijenama za telefonsku uslugu. ukoliko nije tako, to onda zaista nije u redu.
ako si baš siguran da tu nešto ne štima s naplatom kod iskona, probaj kontaktirati redakcije domaćih IT časopisa s opisom što se događa, možda koga zainteresira posjetiti iskon (ili bilo kojeg drugog operatera koji radi na istoj platformi) i napraviti članak s tehničkim pregledom realizacije ADSL2+ usluge i kako se odvaja taj promet i kako se vrši naplata (to je interesantna tema za članak, a pokazat će se izravno kako je realizirana naplata i je li ova tvoja pretpostavka točna). udruge za zaštitu potrošača su također opcija. ali, kao što sam rekao, ja vjerujem da je to ipak riješeno odvojeno, to je preozbiljan posao da bi na tako nečemu riskirali koncesiju ili kazne.
Kolko im treba da dodju postaviti i aktivirati uslugu iskon duo?
Poslao sam preko weba prijavu i odmah im faksirao...
u roku od 30 dana bi trebalo to sve biti rjeseno, meni su sredili u roku 14 dana. krajni rok je 30 dana
Ja sam bio na iskon XXXdslu do 12.07.2007, kad sam dočekao DUO, ušteda od 100kn u odnosu na ranije, na dva računa, flat na 1Mbit/s, i moram priznati da da mi je sve ok, jedino nekad moram refreshat stranicu, ali to je možda i problem mog compa, kojemu ima par godina.
danas sam podnio zahtjev za SURFom, flat naravno opet, dupla brzina, 20kn više, ali dva inozemna broja po cijeni lokalnog.
Jedine prave probleme sam ima tek kad je doša XXXDSL, ali tad je i na MAXadslu znala pucat veza, pa sad eto iz mog iskustva, nemam loše mišljenje...
SPLIT, kvart Spinut, samo 20% Splita može na iskon DUO, ja sretnik :)
Evo ja sam poslao zahtjev faxom prije nekih 10dana ali nitko nista nejavlja jos.Jel se oni jave tek kada zovu da kazu da dolaze spojit ili nazovu ranije? I nisam razumio dobro u ugovoru kad kazu da ce moci spojit to tek kada podmirim racune kod t-coma jer kod njih raskidam telefon I prebacujem broj u iskon.Neznam kako cu ja podmirit te racune ako jos nije racun dosao za telefon?
HITNO!!!
Zamolio bih sve koji imaju ISKON DUO dami preporuče ili ne dal da ih uzmem jer ih namjeravam danas uzeti popodne!
Hvala
Jel se moze uzet Iskon.DUO ali da pritom koristim (osim VoIP-a) i normalnu telefonsku liniju od T-coma (POTS, a ne VoIP) za koju placam 60kn mjesecno?