Naslov sve govori, molim mišljenje:-/
Printable View
Naslov sve govori, molim mišljenje:-/
Misljenje o cemu koji da kupis, koji je bolji, koji sta ima, moras bit malo konkretnija. Neznamo sta hoces pa neznamo o cemu da ti pisemo.
btw: Dobro nam dosla
pa, e700 je dizajnom bolji, v600 funcijama, ekranom i softwareom. Za otprilike istu cijenu, u e700 ćeš dobiti lijep preklopni mob s dva ekrančića u boji, s malo funkcija, i gnjusnim softwareom, a u motoroli češ dobiti moćnog preklopnjaka, s brdom funkcija, većim i boljim ekranom nego e700, ali manje privlačnog izgledom.
Ja bi svakao preporučio motorolu V600!!!
Potpisujem= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
pa, e700 je dizajnom bolji, v600 funcijama, ekranom i softwareom. Za otprilike istu cijenu, u e700 ćeš dobiti lijep preklopni mob s dva ekrančića u boji, s malo funkcija, i gnjusnim softwareom, a u motoroli češ dobiti moćnog preklopnjaka, s brdom funkcija, većim i boljim ekranom nego e700, ali manje privlačnog izgledom.
Ja bi svakao preporučio motorolu V600!!!
Kupi V500 jer je V600 nekak kičast.
Ajme stvarno, sory,sory!!= Citat =:
Poslao: sile
Misljenje o cemu koji da kupis, koji je bolji, koji sta ima, moras bit malo konkretnija. Neznamo sta hoces pa neznamo o cemu da ti pisemo.
btw: Dobro nam dosla
Ma nikako ne znam šta da kupim poslije nokie 3310 i 6210:confused: , samo da je preklopni , i naravno kamera:D
Hvala na dobrodošlici!!
I još nešto: zašto u ovim časopisima o mobitelima nema usporedbe i recenzija o v600????
ak kupiš V500 to ti je isti model kao v600 samo sa drugim softom zar ne?= Citat =:
Poslao: davor
Kupi V500 jer je V600 nekak kičast.
moja preporuka je v600, dobra kamera, dobra memorija, mislim da se na njoj mogu gledat filmići, a ima čak i bluetooth :mega:
ja bi uzeo v600. bolji je od e700 po funkcijama, a i e700 mi je nekak isfuran.
kog god vidim, ima e700 al baš v600 i ne viđam
pa da. komercijala
Mozda se treba upitati sta je razlog tomu.= Citat =:
Poslao: kinfa
kog god vidim, ima e700 al baš v600 i ne viđam
Izgled. Svi se zapale na dizajn. Tako sam i ja. I rješio ga se nakon dva tjedna= Citat =:
Mozda se treba upitati sta je razlog tomu.
Eto vidiš, a meni se baš što se tiče dizajna v600 puuuno više sviđa, ma uzela bi ja vrlo rado i v500, ali je nažalost samo za vipaše:wall:= Citat =:
Poslao: cyberphere
Izgled. Svi se zapale na dizajn. Tako sam i ja. I rješio ga se nakon dva tjedna
Točno to što cyber kaže! Ljudi su zatucani, misliš da su oni prije kupnje upoznati s funkcijama tog mobitela? HA! Oni vide lijepog preklopnog mobitela s dva ekrana u boji i kamericom i boli ih džon za drugo! Ti kao oćeš reć da zato jer je samsung najbolji? Mo'š mislit...= Citat =:
Xena, mislim da za HT ima v525, verzija v500 s malo izmjenjenim softwareom...
nema ht 525. ima v300 i v70
Ne ja mislim da postavljam pitanje oko kojeg se moze raspravljat. Zato smo tu.
Ma sto ljudi sto ćudi, netko neki mobitel hvali, a nekome je sr..e!
Evo ja već više od mjesec dana čitam sve moguće recenzije, rasprave, obavijesti ..... i šta??? Tek sad ništa neznam!!
Taman se odlučim za neki mobitel, kad ono neki žalosni korisnik drvljem i kamenjem po njemu!!
Do sada sam koristila nokie i super, prezadovoljna!,siemens ,konkretno m55 meni je katastrofa,ali to je sve stvar navike, ja ne kažem da je to loša marka!!!
Svidio mi se novi 7200, ali onolicni ekran za onooolike pare:confused: , pa mi se onda svidio v 500, kad ono samo za vip, pa sad najavljuju novi samsung e300 i p510, možda oni budu super, ali ja mobitel želim saaaada:cry:
Šta da kupim pomagajte???
= Citat =:
i ja se zapalio ko cyber, reko super izgleda, dva ekrana, kamera, i htio sam ga kupit, al sreća što nisam... :D
Gle, ovako ćeš se teško odlučiti. Kao što i sama kažeš, nekima se sviđa jedan iz ovih i onih razloga, nekom drugom se ne sviđa, ali zato preferira onaj treći model ili marku, it., itd...= Citat =:
Poslao: xena
Ma sto ljudi sto ćudi, netko neki mobitel hvali, a nekome je sr..e!
Evo ja već više od mjesec dana čitam sve moguće recenzije, rasprave, obavijesti ..... i šta??? Tek sad ništa neznam!!
Taman se odlučim za neki mobitel, kad ono neki žalosni korisnik drvljem i kamenjem po njemu!!
Do sada sam koristila nokie i super, prezadovoljna!,siemens ,konkretno m55 meni je katastrofa,ali to je sve stvar navike, ja ne kažem da je to loša marka!!!
Svidio mi se novi 7200, ali onolicni ekran za onooolike pare:confused: , pa mi se onda svidio v 500, kad ono samo za vip, pa sad najavljuju novi samsung e300 i p510, možda oni budu super, ali ja mobitel želim saaaada:cry:
Šta da kupim pomagajte???
Fino uzmi karkateristike modela koji te zanimaju, provjeri po postovima da li koji od modela ima neku veću manu i zdravo! Ovako ćeš samo tapkati na mjestu jer ćeš dobivati milion različitih i suprotnih mišljenja (najčešće mišljenja) i više nećeš znati što. Na kraju ćeš i odustati od mobitela i vratiti se karticama i telefonskim govornicama. Brrr... kad se samo sjetim... Pogotovo Jelačić plac. :D