Ponosno objavljujem da ekipa fotografskog portala Svijet fotografije organizira 1. Međunarodni fotosajam, 13.10.2007. od 9 do 15h u Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu.
Očekujem vas!
P.S.
Slobodno pitajte i komentirajte
Printable View
Ponosno objavljujem da ekipa fotografskog portala Svijet fotografije organizira 1. Međunarodni fotosajam, 13.10.2007. od 9 do 15h u Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu.
Očekujem vas!
P.S.
Slobodno pitajte i komentirajte
bas mi je zao sto necu tada biti u zagrebu.
Potruditi ću se da dođem. Hajde napokon nešto zanimljivo ;)
Inicijativa svake pohvale vrijedna! :thumbup:
Ako ikako nadjem slobodnoga vremena, svakako cu navratiti.
Iako svake prve subote ima fotokrama na križanju Horvaćanske i Selske, nadam se da će ovdje biti bolji izbor. Ukoliko će biti prvi barem polovica Ljubljanske Fotoantike, bit će dobro.
Da, bivša moša.
A ovo na križanju Horvaćanske i Selske su prostorije mjesne zajednice.
..mozda odem s pticicama:)
cute :)
možda si NAPOKON piknem digitalac, malo profesionalniji :)
Završni "press release" ili završna prozivka za one koji misle doći OVU SUBOTU na 1. Međunarodni fotosajam između 9 i 15 sati u Pučkom otvorenom učilištu Zagreb!
Domaći u ekipnoj konkurenciji Prizma, Efke, Neo Orbis koji će osim Sanyo baterija i punjača, Vanguard foto opreme, imati premijeru novih Pentax DA objektiva 16-50 2.8, 50-135 2.8, Praxis će predstaviti svoju standardnu ponudu Cokin i B+W filtera torbi, ruksaka i stativa Cullmann, ruksaci i torbe za snimatelje Yellow Moon, od noviteta stativi Gorilapod, sredstva za čišćenje Kood, fotoaparati Leica (C-lux i V-lux), Fototeh, Sony Hrvatska će imati prezentaciju nove Alphe 700 i HSM informatika d.o.o. sa Adobe Creative Suite 3 i Photoshop Lightroom... a u pojedinačnoj bi se trebali pojaviti Julio Frangen i Dražen Kurelić.
U goste iz Beograda nam dolaze Foto Svet Digital i BM Foto koji dolazi sa vrlo jako ekipom od čak 8 djelatnika koja će imati prezentaciju firme! Tu je još i Milan Cvetković iz Beograda, organizator Foto Berze, a čak iz Niša dolazi nam Branko Živković poznatiji kao Žika Optika! :respect:
Ne bi nas iznenadilo da se u zadnji tren bude tražio stol više i da će se popis izlagača produžiti pa će prostor postati premali. :rolleyes:
Sada je na vama da dođete u što većem broju i potrošite što više para inače ništa od idućeg sajma ako nas osramotite i kupite samo tri baterije. :gun:
Bila je velika gužva, svi ponuđači su davali sajamski popust i svakom ko nije došao neka bude žao.
Još više treba biti žao onima koji su umišljeni i izlaganje na takvom sajmu im je ispod časti.
Od "velikih" bili su Sony i Nikon. Sony je imao predstavljanje A700 s kompletnom ponudom objektiva (uključujući CZ - 85/1.4 je impresivan). A700 nije više preproduction, već finalna verzija. Nikon je isto tako izložio kompletnu ponudu. Ono što je bilo najinteresantnije, mogli ste isprobavati (i na svojim aparatima) razne objektive (i one za koje nikad nećete imati novaca). Uz njih je bio i Neo Orbis koji je pokazao Pentaxa (K10D, K100D) i nove objektive.
Praxis i Prizma su isto tako izložili svoju ponudu, i pokazalo se da ipak nije isto kada nešto gledaš na ekranu, ili kad to primiš u ruke i razgledaš.
Ekipa iz Beograda je imala tako dobre cijene da su bez najatraktivnije robe (objektiva) već ostali oko 11h. Još su bile zanimljive cijene baterija za SLRe i DV kamere, filteri i sl.
Ovakav sajam bi u Zargebu trebal biti barem 2 puta godišnje.
Bas mi je zao da nisam mogao doci :cry: A imao sam namjeru...
Jel zna neko kad je beogradska "foto-berza"? Mislim da je i ona nekako sad u desetom mjesecu.
znači moramo organizirati iduću što prije ;)
http://www.svijetfotografije.com/hrv...15/foto-berza/
Ivane, hvala na informaciji. Mislim da ću trknuti tamo. A vaš drugi jedva čekam! Kod nas u Sarajevu i generalno u BiH je situacija više nego očajna kad je u pitanju fotooprema, ali i fotografija uopće. Nadam se da će se to promijeniti, a do tada nam nema druge nego biti gosti u ZG, BG i dalje :cry: