nekak sam ga negdje potegnuo i ogreblo mi je drito po onom staklu na kameri iza i sad se ništ živo ne vidi na kameri!! Jel se to da zamijenit, il treba mijenjat cijelo kučište? Kolko to dođe ak zna ko?
Printable View
nekak sam ga negdje potegnuo i ogreblo mi je drito po onom staklu na kameri iza i sad se ništ živo ne vidi na kameri!! Jel se to da zamijenit, il treba mijenjat cijelo kučište? Kolko to dođe ak zna ko?
ja mislim da trebas promijeniti kuciste...EM 300kn otprilike...tako je bilo prije makar govora o tome...a iovako ionako se nista nevidi kroz tu kameru pa tako da nisi puno izgubio...cekaj,cekaj...ili je ono stakalce dio kamere...hmmm?nope...ipak ti je to straznji dio maske...ugl pitaj ako mos samo to kupiti...tako sam im ja poslao mail za poklopac trebam li kupiti cijelo kuciste ili samo taj poklopac pa su mi rekli da prodaju u djelovima...
trebaš cijelo kučište promjenit! probaj preko e-bay-a naručiti neko zamjensko jer ovo je preskupo oko 300kn orginal
Meni je takoder taj dio ogreban a i ostatak bogme.A 300kn mi se za cijelo kuciste uopce necini puno s obzirom koliko kostaju obicne original maske za mobitele.
Moze li netko reci sto se to tocno sve podrazumjeva pod kuciste? Da li ide novo samo ovo sivo,znaci prednja maska sa tipkama i nazad poklopac baterije,poklopac kamere i ono malo okolo. Ili se promjeni i ovaj crni dio,tj kompletno cijeli mobitel?Jer ako je sve to za 300kn narucujem odmah.
pa kuciste ti je sve koliko ja znam, a maska ti je prednji+straznji dio
Ma znam da sam na motoroli jednoj bio kuciste mjenjao pa je opet ostao jedan komadic koji se bas vidio.
ekipo pozdrav naime i mini se kod varija kuciste dosta ogulilo i te neke stvari koje me nerviraju te me zanima gdje mogu nabavit novo kuciste i koliko je nezgodno ga sam stavljat. pozdrav
Zavisi koje.
Kod nekih dobiš samo plastiku bez tipki ti su oko 300 a sve skupa je skuplje
moze nekakav link da vitim kako to izglada bilo sama plastika ili sve skupa. jel zajeb sam minjat plastiku i kako
hvala