pozz svima....zanima me dali bilo koji firmware od w700....podržava flash menije..ako podržava to bi bila jedna zakon stvar za sve vlasnike k750/w800 modela :beer:
Printable View
pozz svima....zanima me dali bilo koji firmware od w700....podržava flash menije..ako podržava to bi bila jedna zakon stvar za sve vlasnike k750/w800 modela :beer:
Cekaj, daj se odluci. :angry:
Prvo pitas za W700, pa onda spominjes K750/W800, u sigu ti pise W750...
"W750" je pretpostavljam K750 sa W800 softom?
Ako si mislio pitati za K750/W800, onda AFAIK postoji neka verzija fw-a za W800 koja donekle podrzava Flash lite, ali to je navodno strasno bugovito.
Mislim da se vec pisalo o tome tu na forumu.
Da, postoji neka verzija FW za w800 koja podržava samo flash, a ne i flash menije....i pisalo se o tome, ali ovo je drugačija tema...w700 je drugačiji fw od w800 i zato možda on podržava flash menije...
Oke ravilov... Sad ti meni reci... Kad se govori o podrsci za flash menije... Jel u pitanju main ili fs... a btw w700 je jaaaako slican modelu w800 osim sto njegov main ne podrzava autofokus jer w700 nema kameru s autofokusom... e sad su se pojavile informacije da w700 podrzava flash menije a moje pitanje je... dal ta podrska ovisi o main-u ili fs-u...
Nemam pojma, nisam nikad imao nijedan od navedenih mobitela. O W700 znam skoro pa nista, a o W800 samo sto sam citao ovdje i cuo od drugih.
Morat cete pricekati da odgovori netko tko se kuzi u to.
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=139134
Prema ovome W700 ne podržava flash menije..
w700 full podrzava podrzava swf fajlove ukljucujuci i flash menije,te se k750 moze flesatri u w700 al nemos autofokusirat.
E blizzard jucer sam bas to pokusavao al ne podrzava on nista... ni AF, ni bilo kakve swf datoteke ni nista... jedina prednost je sto malo brze radi od w800... Probo sam s oba postojeca fs-a i main-a za w700... 0 bodova
(nece cak otvorit ni swf sliku)