San andreas dolazi u 10 mj!Pogledajte tri screenshot-a na sluzbenoj stranici http://www.rockstargames.com/sanandreas/
Printable View
San andreas dolazi u 10 mj!Pogledajte tri screenshot-a na sluzbenoj stranici http://www.rockstargames.com/sanandreas/
neloše, al gta ko gta. već pomalo booring
Ajme jedva ga čekam!!!
Vice city igram već godinu dana i još mi nije dosadio!!
kak ti nije dosadio.?!!
btw jer tko igrao CSI? (Crime Scene Investigation?)
Nemam pojma stvarno! :D Meni obično druge igre dosade za tjedan dana, al vice city sam prešao 3 puta cijelog, i onda još 4 mjeseca poslije se vozio po gradu i ubijo muriju :D. Znam svaku ulicu napamet, i još mi je uvijek zabavno!! :crazy:= Citat =:
Poslao: dj_velja
kak ti nije dosadio.?!!
Ma nema GTA je zakon "ma mama ti si zakon" ma "mama ti si legenda"
Jedva cekam da stigne!!!!
Ma radije mi dajte neki dobar RPG tipa FFVII,FFX,FFX-2
(ali to neznači da neću igrat san adreas kad dođe)
J... te šta mi je,igram Rpg-ove a prije 2mj ih nisam mogo podnjet..................
tek u 10.om...... jel neko igra true crime: the streets of LA to je kao nesto slicno gta serijalu..
ajde otvorite novu temu sa naslovom ' sta igrate' bila je vec pa je zastarila...
Usput mislim da ce San andreas biti okolisem i temom bilzi GTA 3,Vice city je pre "ruzicast"
Ja sam igra True crime,igra je ok zbog toga ak zaj... neku misiju nema game over nego se mijenja tok priče.
I kak kaže Nick Kang(ime glavnog lika te igre):
"Holy shit! It`s dim-sum time!"
Morales tak je bilo i meni,nisam mogao smisliti FPS prije mjesec dana sad ga obozavam!!!
Ja sam taj GTA igrao toliko da mi je bilo zlo od njega. I onda sam počeo primječivati sitne detalje koji su me sve više i više živcirali i prestao je igrati. Racimo najviše me živciraju klupice i ostale male pizdarije koje ne možeš strgat nego se ubiješ na klupici. Pa di to ima?
istina cyber neki sitni detalji mogu naživcirati, a igra mi je inače Ok, a auti nisu loši ;)
budi sretan da se uopce neko sjetio napraviti igricu s tom tematikom.= Citat =:
Poslao: cyberphere
Ja sam taj GTA igrao toliko da mi je bilo zlo od njega. I onda sam počeo primječivati sitne detalje koji su me sve više i više živcirali i prestao je igrati. Racimo najviše me živciraju klupice i ostale male pizdarije koje ne možeš strgat nego se ubiješ na klupici. Pa di to ima?
inace uzivam u svakom gta. obavezno ga predjem do kraja. jel tko uspio skupit 100 pasketa u gta: vc?:rolleyes:
...ja krenem sa igrom,dođem sa misijama negdje do sredine i prođe me volja za prelaženjem...onda se samo zaje*avam...i tak stalno...
nemas igrackog duha da vidis kraj onog za sto si se mucio cijele igre. ja uzivam kad prodem neku igricu= Citat =:
Poslao: Eminem
...ja krenem sa igrom,dođem sa misijama negdje do sredine i prođe me volja za prelaženjem...onda se samo zaje*avam...i tak stalno...
oftopic.. ali posto ova igra jos nije izasla mislim da nemamo bas puno sta pricati ovdje.... bilo bi dobro da za neku novu raspravu otvorimo nda i novu temu da je lakse pratiti to....