Trebao bih nekoga da mi posalje najobicniji moguci natpis
"T-mobile HR" preko mreze (koristenjem Nokia PC Suitea starog) jer sad na mobitelu imam nekakvu glupavu sliku koju ne mogu maknuti na drugaciji nacin. Anyone, please? :(
Printable View
Trebao bih nekoga da mi posalje najobicniji moguci natpis
"T-mobile HR" preko mreze (koristenjem Nokia PC Suitea starog) jer sad na mobitelu imam nekakvu glupavu sliku koju ne mogu maknuti na drugaciji nacin. Anyone, please? :(
...toga se možeš riješiti resetom telefona...
Ne, ne ide to resetom dolje..
...:hm: na 3310 je išlo tako...a o kojem se modelu radi...
Da, 8850; reset ne djeluje..znam da sam na 6510 davno to radio tako sto bih poslao operator logo sa nokia pc suitea :( anyone?
Kako ti netko može poslati logo operatera? Kolko sam upućen, a i radio sam tako, logo se mjenja preko programa za povezivanje moba i PC-a ili se naručuje od operatera..
Ako znaš kako ti mogu sigurno poslati možeš se odmah javiti na PM. A vidim da ti to stvarno smeta pa.. :D
EDIT:
Probaj ovaj kod unijeti, on resetira logo operatera na default:
*#67705646# (što u prijevodu znači *#opr0logo#)
Navodno radi na 3310..
http://www.mob385.com/nokia/logo.shtml
Logo operatera se mogao prije poslati tako da je tvoj telefon spojen putem data kabela ili IR-a na PC i da koristiš program logomanager (koji je sada prošlost) ali to je bilo aktualno prije 4-5 godina. Znači, pod uvjetom da imaš neku stariju Nokiu, spojiš je sa logomanagerom i imaš opciju za slanje logoa operatera putem SMS-a. To sam nebrojeno puta radio kad je koji frend htio promijeniti sličicu ili natpis na ekranu a nije imao IR ili kabel za svoj mobitel.