zanima me koji je najbolji frimeware te kako namjestiti da mob otvara slike rezolucije 1024X768 pa na više. jel se to može sredit novim softwerom ili se treba editirati seem...
Printable View
zanima me koji je najbolji frimeware te kako namjestiti da mob otvara slike rezolucije 1024X768 pa na više. jel se to može sredit novim softwerom ili se treba editirati seem...
meni je najbolji Z3 Custom MP http://www.4shared.com/file/23047457...Custom_MP.html
a nije ni izbor baš velik. preporučam da s p2k tools vs flashas ( prvo napravi backup moba automatski će ti se i svaka posebno CG spremit tak da možeš zamjenit koju hoćeš ) i kad učitaš MP u prog onda zamjeni Ram Downloader s onim iz tvog backupa ( odaberi baš svoj backup u shx formatu a ne CG Ram Downloader )
jeli postupak flashanja isti ko i kod ostalih motorola s RSD-om?
ne pa napisao sam ti flashas s P2K Tools VS i kad napraviš backup moba onda učitaš flash kojim hoćeš flashat e sad on ga poreže u djelove i moraš zamjenit 1 fajl na listi tj. RamDownloader koji ti očita bootloader ti odabereš taj fajl klikom na njega i odeš na izborniku na replace CG i odabereš svoj backup u .shx formatu i stisneš flash i to je to... ak ne kužiš baš onda stavim i screenshotove.
a ak ti nije problem stavi screenshotove jel sam imo neugodnih iskustva s E1000 kad sam ga prvi put flasho pa nebi baš da mi se to ponovi....
I ja bi mjenjal software na svojem Z3. Daj mi preporuči neki dobar i pouzdan flash...
skinul sam ovaj za koji si link stavil... možeš malo nešt napisati kaj ima i to...
teme bolje jedno 1200% , rythm lights (funlights), brži, ... pa napravi kompletan backup pa poslije flashanja ako ti se ne sviđa samo vrati backup i sve je ko da nisi ništa ni radil...
Još jedno pitanje...
Je li moguče da ako flasham s nekim flashom da mi zaključa mob na neku mrežu? Sad je otključan.
ne flasanje ne zaključava mob ali neki flashevi su brandirani npr kad flashas s vodafone softom onda ti je sve ko orginal kad kupiš vodafonov mobitel a nije zaključan