evo došla je još jedna ponuda pa molim vas da mi kažete da li da mjenjam? ili ne
Printable View
evo došla je još jedna ponuda pa molim vas da mi kažete da li da mjenjam? ili ne
nerazumijem!!?? tko je tu šta??
gle stari ak nisi navikao na olovčicu onda nikak s100 jer češ često posezat za njom , pogotovo kod pisanja poruka ... po meni je jedina prednost ( prava ) wlan
stvarno nelogicna usporedba dva totalno razlicita proizvoda.
svaki ima svoju namjenu i ovisi sta ti treba.
treba mi promjena moba a sa olovkom odlićno baratam
ma uzmi s100, ak ne probas neces znat. ak ti kamera nije bitna, s100 moze sve ko i k800 i puno, puno vise
btw koliko vrijedi s100 uopće
oko 1800-2000 , nema ih puno .. ne sumnjam da ti ne barataš sa olovkom ,al samo posezanje za njom što je učestalo je zamorno ... pogotovo ako šalješ puno poruka
Na oloku se dost tesko naviknut,ali posebno me zivcira stalno posezanje za njom i sto nis nemos radit u hodu,nemoguce je....
pitanje je kome uopce kasnije i prodati Qtek.:(
ja san prije ima mda vario i nerviralo me to sto san mora pisat poruku sa obe ruke, kad vozis moras stat i napisat poruku. zbog tog mi nisu dragi takvi mob...
s100 je stari model i cijena mu je pala na približno 1k kN...tj. nešto malo iznad toga.
Radije uzmi Vario...njemu je cijena negdje kao i K800 za sada.
No uskoro će K800 cijena poprilično pasti a Vario će ipak zadržati donekle svoju sadašnju cijenu...razlog: to je ppc, njemu nikada ne pada vrijednost u bescjenje kao običnim mobovima.
No ja bih radije uzeo neki tytn ili slično na tvojemu mjestu...bar sada ima dosta različitih modela na tržištu, možeš birati...pogledaj na newsima.
ma eto, ppc... s100,s200 il vario su odlicna stvar, pa simbian im nije ni do koljena..ogromni displayi touchscreen... zanimljivo je to da svi pljuju pisanje poruka...varia sam se rjesio jer mi je preglomazan, predebel i to mi je uzasno, s100 je dost tanji i to mi je prednost, posto potrebu za wlanom nisam ni jednom imao, nit mi treba to, jer ak trebam internet komp mi je prakticniji dosta, a i proc je duplo brzi...
uzeo sam ga prvenstveno zbog ekrana i touchscreena, da ga koristim kao preglednik slika, s fotica prebacim na njeg i kao mini album kojeg stalno imam kod sebe..dosta zgodno, i eto, mislio da ne igram igre na mobu jer ne valjaju nis, al age of empires i heroes na touchscreenom s olovkom uf...uzasno dobro i uzasno zarazno, moram prodat uređaj jer necu proc ispite, ako se pocne igrat znao sam po cijele noci, veci mi je gust nego na kompu, a na kompu ni nemam vise igra...
onda recimo sms, imam simpu i vip... vip sam kupio zbog free sms, znaci 300poruka mjesecno dobivam i koristim ih u compactu...nije mi problem pisat olovkom, ako pisem u pokretu koristim phone pad, pa palcem kao na mobu sto je nesto sporije mozda neg na mobu, al je korisno i normalno za pisat u pokretu, inace je veci gust na tastaturi olovkom, brzo se navike, i ide cak i brze nego obicnim mobom, testirao sam duza pisanja, i veci gust je , i ne boli palac poslije:) naravno kad to dosadi ima vrlo zanimljiv nacin, da se pise cijele rijeci ili vise njih ko na papiru i po ekranu i onda to izbaci u poruci, zanimljivo i zabavnije...tak da mi je uređaj za pisanje poruka cist ok...uvijek bjezim od simbiana i rađe bi obican mob nego simbian, al ovaj touchscreen je fenomenalan... filmovi se vrte glatko, ima stranica di se nađu svi naslovi....
eto tolko o tome, super stvar.. i zanimljivo je da sam imao k800(definitivno najbolji mobitel koj sam imao, kamera, poruke i pozivi , sve troje na nivou, odlicno funkcionira a drugo nisam ni ocekivao od tog moba, dakle predobar je,i sad je tesko rec sta izabrat,,ostat na tom il uzimat nes za prckanje) i presao na mda vario i onda na compacta jer mi ljepsi i prakticniji za nosat... imao ga neko vrijeme, i sad razmisljam prodat, jer nisam osim slika i filmica i igra, bas ne koristim, tu i tamo exel i word al rijeđe.... najrađe bi otisao na nesto tipa 8800,8910 il tak nes, da imam samo poruke i pozive...jer ovakve stvari te okupiraju, stvarno imas za prckat na njima nes, a neki obican mob ne bi ni vadio osim kad me netko zove, pa bi imao vise vremena za svoj zivot:) i mozda bi polozio koj ispit,pa eto sta ti treba, ja preferiram il pda il obican phone, pitanje je sad...ovisno o trenutku....hah
ooo jesi se raspisao!!!! hvala vam svima na savjetima!
k800i sam prodao ovdje ćlanu m a r i n za sitne pare
a uzeo sam si ono što sam najviše htio N73!!! hehe
može lock