Ako ko zna kojim slucajem kako povezati HTC Touch na internet sa PC bio bi jako zahvalan :) (po mogucnosti preko USB)
I jos nesto koje su postavke za MMS i WAP za Vipnet i kako ih ubaciti??
P.S.
Ako postoji vec to negdje molim link i puno hvala!!!
Printable View
Ako ko zna kojim slucajem kako povezati HTC Touch na internet sa PC bio bi jako zahvalan :) (po mogucnosti preko USB)
I jos nesto koje su postavke za MMS i WAP za Vipnet i kako ih ubaciti??
P.S.
Ako postoji vec to negdje molim link i puno hvala!!!
htc.com.hr
te postavke bi trebalo uploadati u sticky ovdje...svako malo netko pita kako se postavljaju.
Tamo na njihovim stranicama nema nis :(
A ja sam nakon dosta pokusaja uspio podesiti i sljaka (MMS) al imam problema s spajanjem na wap to jos nisam 100% prokuzio kako radi :(
Po upustvima vidim da se moze spojiti preko PC na net (preko USB) al ja to nikako neuspjevam!!
http://www.htc.com.hr/html/podrska/Mojhtc.html
Tri klika od naslovnice. Ne nalazenje postavki je cisto stvar IQ-a, a ne toga da ih je tesko naci. U roku 30 sekundi moguce je naci postavke za bilo koji od standardnih GPRS postavki na internetu, a da ne govorim o kontaktiranju operatora, prodavaca ili tehnicke podrske.
Edit: ako zelis koristiti Touch kao modem samo pokreni Internet Sharing iz programsa, odaberi konekciju i tip veze na PC. Opalis connect i spojen si.
Ako zelis surfati po Touchu a koristiti internetsku vezu PC-a, samo ga spoji na PC, upali ActiveSync (ili onu Vista pizdariju) i samo upalis Internet Explorer Mobile (bivsi PIE) i pici.
Ili Operu Mobile ili Minimo ili Netfront :D
Precisely :)
Sve radi!!!
Nisam vidio kreten da ima sastrane postavke :creep:
Hvala!!